Γιατί κόβεται συνέχεια το νερό στην Κάτω Αχαγιά;

τί λεει ο πρόεδρος της δευαδ

Τί γίνεται με τις διακοπές του νερού στην Κάτω Αχαΐα; Γιατί είναι συχνές και τι συμβαίνει στον κεντρικό αγωγό στη θέση «¨Κολοσσάρα»;

Ο Σπύρος Τραχάνης, πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δυμαίων μέχρι και τις 21 Μαρτίου, μας είπε ότι είναι το γνωστό πρόβλημα με τον αγωγό, που όμως αντιμετωπίστηκε άμεσα παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες.

«Πλέον η υπηρεσία έχει φτάσει σε επίπεδο, που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα και αντιμετωπίζει το συντομότερο δυνατό τις βλάβες. Συγκεκριμένα το νερό στην Αχαγιά κόπηκε στις 4:30 το απόγευμα της Τρίτης και επανήλθε στις 7:30μμ», σημειώνει ο κ. Τραχάνης, τονίζοντας ότι η ΔΕΥΑ Δυμαίων έχει θέσει σε προτεραιότητα την άμεση αποκατάσταση του αγωγού, ενώ ήδη ενημερώνεται ενδελεχώς ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΔΑ Δυμαίων Χρήστος Σκάγιας ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του και επισήμως στις 21 Μαρτίου, αφού προηγηθεί η έγκριση της απόφασης του δημάρχου από το σώμα του δημοτικού συμβουλίου που θα συνεδριάσει στις 20 Μαρτίου. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες στον αγωγό, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η δυσλειτουργία του.

Διαβάστε επίσης