Παρουσίαση βιβλίου για τον Μακαριστό Ουρανοθρόνιστο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμο Φωκά

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ωρα 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο PATRAS PALACE διοργανώνεται εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του κ Διονυσίου Κ Κουγιανού για τον Μακαριστό Ουρανοθρόνιστο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμο Φωκά, πού ως γνωστόν είχε εκλεγεί παμψηφεί από την Ιερά Σύνοδο ως Μητροπολίτης Κεφαλληνίας, αλλά εκοιμήθη προ της ενθρονισεώς του.

Η Εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Κεφαλλήνων Πάτρας ο Άγιος Γεράσιμος και από τον Σύλλογο Νέων Καλλιτεχνών Πατρών.

fokas_gerasimos_vivlio021.jpg

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλλήνων Πατρών ο Άγιος Γεράσιμοςκ Τζόγια Καππάτου και η πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών κ Έφη Αναλυτή.

Θα μιλήσουν

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης Χρύσανθος

Ο Φιλόλογος  Φώτης Δημητρόπουλος

Ο Ακαδημαικός και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο CAMBRIDCE Αθανάσιος Φωκάς

Και ο Συγγραφέας Διονύσιος Κ Κουγιανός.

Θα απαγγείλει ποίημα του καθηγητή Αγγειακών Παθήσεων Παναγιώτη Δημακάκου που έχει γράψει για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμο Φωκά η κ Σοφία Παπαδοπούλου Βασιλοπούλου μέλος της Θεατρικής Ομάδας Εργαζομένων Πανεπιστημίου Πατρών.

Η Εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον Βυζαντινό  χορό της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών υπό την Διεύθυνση του Γιάννη Κότορου , και θα κλείσει με την Χορωδία Γ Τριάντης υπό την διεύθυνση του Θ Χαλκιόπουλου.

Την εκδήλωση συντονίζει ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ