Μετά από ένα χρόνο αγώνων, δικαιώθηκαν οι κάτοικοι στα Ζαρουχλέικα - Ασφαλιστικά μέτρα από το δικαστήριο για την κεραία στην οδό Θουκιδίδου

Κάνουν λόγο για δικαίωση

Για δικαίωση κάνουν λόγο οι κάτοικοι στα Ζαρουχλέικα, σχετικά με τη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν υποβάλλει για κεραία κινητής τηλεφωνίας, που ξαφνικά είχε εγκατασταθεί πριν από περίπου ένα χρόνο στην οδό Θουκιδίδου στα Ζαρουχλέικα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής: 

"Ο αγώνας μας, που ξεκίνησε πέρυσι το Φεβρουάριο, μετά την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, στη γειτονιά μας, συμβολή οδών Θουκιδίδου 72 και Ν. Αποστόλη στα Ζαρουχλέικα, δικαιώθηκε!  Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία είχε συζητηθεί τον περασμένο Οκτώβριο, έγινε δεκτή!  Η δικαιοσύνη σεβόμενη τους φόβους και τις επιφυλάξεις μας για την υγεία των περίοικων και λαμβάνοντας υπόψη την Αρχή της Προφύλαξης  απαγόρευσε τη λειτουργία της κεραίας.  Η πιθανή συνέχιση της λειτουργίας θα επιφέρει πρόστιμο 5.900,00€ για κάθε ημέρα λειτουργίας.

Αισθανόμαστε δικαίωση και παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για την προστασία της υγείας των παιδιών μας και όλου του κοινωνικού συνόλου".

Διαβάστε επίσης