Οι σπουδαστές του ΙΕΚ EUROTEAM στην 11η έκθεση HORECA

στην Αθήνα

Στην «καρδιά» των εξελίξεων για τον κλάδο των ξενοδοχείων, όπου παρουσιάζονται οι τάσεις για το μέλλον του Τουρισμού, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν οι σπουδαστές Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΕUROTEAM οι οποίοι επισκέφθηκαν την 11η έκθεση HORECA, στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

Οι σπουδαστές γνώρισαν από κοντά ένα ιδιαίτερα σημαντικό αριθμό εκθετών που δραστηριοποιούνται γενικότερα στον τουρισμό της χώρας και όχι μόνο, καθώς φέτος η έκθεση είχε άρωμα «διεθνούς χαρακτήρα» με συμμετοχές μεγάλων πολυεθνικών από τον χώρο της εστίασης, του καφέ, της μπύρας, καθώς και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Οι αυριανοί επαγγελματίες του τουρισμού του ΙΕΚ ΕUROTEAM, διεύρυναν τον κύκλο των επαφών τους και αντάλλαξαν απόψεις με επαγγελματίες του κλάδου - τους μεγαλύτερους προμηθευτές της ελληνικής και ξένης αγοράς - οι οποίοι πρόθυμα απάντησαν σε όλες τις απορίες των νέων συναδέλφων τους. 

Επίσης, ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις της αγοράς και τα νέα προϊόντα του κλάδου, αλλά και ψυχαγωγήθηκαν συμμετέχοντας σε μια σειρά πρωτότυπων εκδηλώσεων και δρώμενων της έκθεσης. Παρακολούθησαν διαγωνισμούς, όπως ο τελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cocktail και Flairtending της Ένωσης Μπάρμεν  Ελλάδος.

Οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Moνάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», επέστρεψαν ενθουσιασμένοι από τις εμπειρίες και τους ανθρώπους που γνώρισαν στην έκθεση και πλέον ανυπομονούν για την επόμενη HORECA!

Τους σπουδαστές συνόδεψαν οι καθηγητές: Ιωαννίδης Απόστολος, Βασιλοπούλου Παναγιώτα, κος Πανταζόπουλος Αιμίλιος και η Διευθύντρια του ΙΙΕΚ EUROTEAM,  Πιτσινή Γιώτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ