Πατρών - Κορίνθου: Ανοιχτή η εθνική οδός για το Καρναβάλι - Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην Παναγοπούλα - Η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού

κανονικά η κυκλοφορία

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης που απαιτήθηκαν μετά τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή της Παναγοπούλας. Έτσι, η κυκλοφορία των οχημάτων μεταξύ του Κόμβου Σελιανιτίκων (182,7χλμ.) και Ροδινής (196χλμ.) διεξάγεται κανονικά από σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 13.00. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, "Με αίσθημα ευθύνης η Ολυμπία Οδός εκτέλεσε στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα όλες τις εργασίες που απαιτούνταν και το τμήμα παραδίδεται ξανά στην κυκλοφορία εγκαίρως και με ασφάλεια, ώστε να διευκολυνθούν οι εκδρομείς του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί τους οδηγούς και τις τοπικές κοινωνίες για την κατανόηση και υπομονή και επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι κύριο μέλημά της είναι η ασφάλεια των χρηστών του αυτοκινητόδρομου και δεσμεύεται για συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και τους θεσμικούς φορείς με στόχο το κοινό όφελος". 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ