Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Χριστοπούλου από τα Γιουλέικα – «Είμαι ο άνθρωπος που πρώτη αγκάλιασα το παιδί σου…»

παίρνει σε λίγο καιρό το πτυχίο της

Η Χριστίνα Χριστοπούλου από τα Γιουλέικα Αχαΐας, μας συγκινεί για μια ακόμη φορά.

Είναι η συμπολίτισσά μας που βοηθούσε προσφυγοπούλες να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους. Είναι η Χριστίνα που έφυγε από τα Γιουλέικα της δυτικής Αχαΐας, και πήγε στην Αθήνα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Να γίνει μαία. Να γίνει η γυναίκα που θα βοηθήσει στο θαύμα της ζωής, θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι και θα προσευχηθεί να το έχει ο Θεός πάντα καλά!

Η Χριστίνα σε λίγο θα πάρει το πτυχίο της. Διαβάστε το μήνυμα που έγραψε:

«Ειμαι απλως μια μαια…ακουγεται διασκεδαστικο?Ειμαι εκεινη η γυναικα που ηταν διπλα σπυ στην πιο σημαντικη στιγμη της ζωης σου..Ειμαι εκεινη η μαια που σου θυμιζε καθε λεπτο ποσο δυνατη εισαι οταν εσυ δεν ειχες αλλο κουραγιο να συνεχισεις…Ειμαι εκεινη η μαια που μαζι σου ενιωθα και εγω πανευτυχης οταν εσυ τα καταφερνες και εφερνες στον κοσμο το παιδακι σου…Ειμαι εκεινη μαια που οταν γυρνουσε σπιτι της μετα απο μια δυσκολη βαρδια εκλαιγε σε ολον τον δρομο γιατι σε σκεφτοταν…Ειμαι εκεινος ο ανθρωπος που πρωτη αγκαλιασα το παιδι σου και ευχηθηκα απο μεσα μου να εισαι ευτυχισμενο….Ειμαι εκεινη η μαια που ενω επρεπε να ειμαι σπιτι για να φροντιζω τους γονεις μου ενω με ειχαν αναγκη εγω επελεγα να κατσω μαζι σου σε αυτον τον δυσκολο τοκετο…Ειμαι εκεινη η μαια που καθε γυναικα που ερχεται να γεννησει το παιδακι της την αγαπαει και την σεβεται…Ειμαι #απλως_μια_μαια….και θα προσπαθησω να γινω #ΑΠΛΩΣ_Η_ΚΑΛΥΤΕΡΗ_ΜΑΙΑ» 

Διαβάστε επίσης