Κοπή πίτας της Κλινικής Αποκατάστασης και του Συλλόγου Φίλων της Κλινικής - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ποιοι παραβρέθηκαν

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εστίασης της Κλινικής Αποκατάστασης του ΠΓΝ Πατρών η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κλινικής και του Συλλόγου Φίλων καθώς και η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. 

Με την παρουσία τους, μας τίμησαν  οι Δωρητές κ. Βέρα και κ. Δημήτριος Σφήκας, ο Διευθυντής της Κλινικής Καθηγητής κ. Η. Παναγιωτόπουλος, ο κ. Γ. Αγγελόπουλος βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων, ο κ. Δ. Κωστακιώτης  Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, ο κ. Γ. Αγγελόπουλος Αν. Πρυτάνεως σε θέματα Φοιτητικής Μέριμνας και Υποδομών, Ενέργειας  και Αειφορίας, η κ. Ε. Κωνσταντοπούλου   Αν. Διοικήτρια του ΠΓΝΠατρών, ο Καθηγητής κ. Δ. Καρδαμάκης Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, ο Καθηγητής κ. Μ. Μαραγκός, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΠΓΝΠατρών και πλήθος Φίλων.

0143.jpg

Η μεγάλη προσέλευση από ασθενείς, συνοδούς, φίλους και μέλη του συλλόγου, μας συγκίνησε όλους και μας έδωσε νέα ώθηση για τη συνέχιση της προσπάθειας μας.

0152_0.jpg

Την εκδήλωση  ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιότατος Πατέρας  Χαρίτων Αθανασόπουλος ενώ το εγκώμιο του Αγ. Βασιλείου έψαλλε ο Καθηγητής κ. Π. Παπαθανασόπουλος.

Τα δυο φλουριά κέρδισαν ο κ. Α. Κωνσταντινίδης ο οποίος έλαβε δώρο προσφορά από το ζεύγος των δωρητών Β&Δ Σφήκα και η κ. Κ. Σαβράμη δώρο από την Πρόεδρο.

Το νέο μέλος του συλλόγου κ. Μαρίκα Παπαθεοδώρου, η οποία φιλοτέχνησε όχι μόνο το  ένα φλουρί αλλά και στεφάνι το οποίο προσέφερε στην κ. Βέρα Σφήκα  σε μια πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα εκφράζοντας το θαυμασμό της.

0191.jpg

Η παρούσα εκδήλωση δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια των μελών του Συλλόγου κ. Αθηνάς Λιόλη, κ. Δήμητρας και κ. Χάρη Κόκκινου, κ. Κ. Δεληγιάννη, προϊστάμενο ΚΕΦΙΑΠ, κ. Ελτίνας Παπαδιονυσίου, κ. Χρύσας Παπανδριανού, της Προϊσταμένης και του Νοσηλευτικού προσωπικού της Κλινικής, των μελών του ΔΣ.

Οι φωτογραφίες ευγενική χορηγία του κ. Παναγιώτη Ανθόπουλου.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους έχουν βοηθήσει και έχουν συμπαρασταθεί στον αγώνα μας μέχρι σήμερα.

Τίποτε δε θα είχε πραγματοποιηθεί και δε θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί στο Μέλλον χωρίς την βοήθεια Όλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ