Ψήφισμα των Συλλόγων Συνταξιούχων υπέρ του Δημάρχου Πατρέων

ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ

Τα Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισαν να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα των Μικρομεσαίων αγροτών που για μια ακόμα φορά βρίσκονται στους δρόμους, στα μπλόκα του αγώνα, της Αντίστασης και της Αξιοπρέπειας, διεκδικώντας το αυτονόητο: Να συνεχίσουν να καλλιεργούν τα χωράφια τους και με τον κόπο τους και τον ιδρώτα τους να μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Συναγωνιστές Αγρότες, όχι μόνο στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά σας που είναι άλλωστε τα περισσότερα και δικά μας αιτήματα, αλλά συμπάσχουμε μαζί σας και συμμετέχουμε.

Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας.

Έχουμε τον ίδιο εχθρό: την Ε.Ε., το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του και τα κόμματα που το υπηρετούν.

Εσάς σας ξεκληρίζουν, σας πίνουν το αίμα οι μεσάζοντες, οι τραπεζίτες και το κράτους τους. εμάς μας κόβουν τις συντάξεις μας που έχουμε πληρώσει με αίμα. Μας αφήνουν δίχως γιατρούς και φάρμακα, μας ρίχνουν στον Καιάδα, όλους μας καταδικάζουν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Στέλνουν τα κόπια μας πεσκέσι στους μεγαλοτσιφλικάδες, στα μονοπώλια για να μεγαλώσουν τα κέρδη τους και να κάνουν επενδύσεις ώστε να συντομέψει η περιβόητη καπιταλιστή ανάκαμψη.

Πληρώσαμε την ανάπτυξη, πληρώνουμε την κρίση, θέλουν να ξαναπληρώσουμε τη νέα κερδοφορία τους.

Φτάνει πια, έως εδώ και μη παρέκει.

Όλοι μαζί εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι, γυναίκες κ.λπ., μπορούμε με τη συμμαχία και τον Αγώνα μας να βάλουμε φρένο στην ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε από την κυβέρνηση την Ε.Ε. το μεγάλο κεφάλαιο και να περάσουμε στην Αντεπίθεση.

Να τους ανατρέψουμε και να πάρουμε στα χέρια μας την οικονομία με στόχο την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς, όλου του λαού μας και όχι να δουλεύουμε για τα κέρδη μιας χούφτας κοιλαράδων καπιταλιστών.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ

Να παραδώσουμε το παρόν ψήφισμα σύσσωμα τα Δ.Σ. συμβούλια, επικεφαλής ομάδας συναδελφών μας στο μπλόκο των αγωνιζομένων αγροτών στο ΑΙΓΙΟ και να σταλεί σε όλα τα μπλόκα της χώρας μας με τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς για επιτυχία και μεγάλη νίκη του αγώνα σας.

Ο αγώνας σας είναι δίκαιος

Είμαστε μαζί σας

Είμαστε οι πολλοί θα νικήσουμε

​ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ, Ο.Α.Ε.Ε., Ν.Α.Τ. Τ.Α.Ε.-Ο.Α.Ε.Ε., ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ-ΤΣΑ-ΟΑΕΕ – ΙΚΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑ