"Λύνει" την σιωπή του ο σύζυγος της άτυχης Ελένης - Πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας στο Νοσοκομείο Ζακύνθου - Κλειστά επί δίμηνο τα Χειρουργεία - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη η έρευνα του ΚΕΕΛΠΝΟ για το τι προκάλεσε τον θάνατο της νεαρής μητέρας

«Μπορεί να είναι και ιατρικό λάθος. Για να μην παρεξηγηθώ έχω κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου», δηλώνει ο σύζυγος της 41χρονης Ελένης Αρβανιτάκη, που έφυγε από την ζωή, εξαιτίας μετεγχειρητικών επιπτώσεων, έπειτα από επέμβαση για αφαίρεση λάμας από το πόδι, στην οποία υπεβλήθη στο Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Η γυναίκα μητέρα δυο ανήλικων παιδιών μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια", όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Σήμερα δύο μήνες μετά το τραγικό περιστατικό και ενώ ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί η αιτία που οδήγησε στον θάνατο την 41χρονη Ελένη, ο σύζυγος της μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είπε "Είμαστε στο ίδιο σημείο πάλι. Η γυναίκα μου με τα συμπτώματα που είχε (χαμηλή πίεση και εμετούς), αν είχε φύγει για το νοσοκομείο του Ρίου, θα είχαμε αποφύγει τα χειρότερα».

Ο σύζυγος της έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη προκειμένου να μάθει τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της 41χρονης, ενώ ερωτηθείς για το πως είναι τώρα η οικογενειακή ζωή απάντησε«Φανταστείτε μια οικογένεια χωρίς τη μητέρα. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη στα πάντα! Τι να σας πω!»

 

 

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ενώ οι Αρχές έκλεισαν αμέσως τα χειρουργεία υπό τον φόβο της ενδοσοκομειακής λοίμωξης, ωστόσο ακόμα δεν έχει εντοπισθεί από την έρευνα του ΚΕΕΛΠΝΟ, την αιτία που η 41χρονη Ελένη έφυγε τόσο άδικα. Μάλιστα σύμφωνα με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, "ξηλώθηκαν" όλα στο χώρο των χειρουργείων του Νοσοκομείου Ζακύνθου, προκειμένου να ληφθούν όλα τα μέτρα πρόληψης για τη δημόσια Υγεία.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ