Και μουχλιασμένη σοκολάτα στο καρναβάλι- Εκνευρισμός στον Καρναβαλικό Οργανισμό

Εν αναμονή της έγγραφης καταγγελίας

Kαι μουχλιασμένη σοκολάτα βρέθηκε στο καρναβάλι της Πάτρας όπως παραδέχεται ο  πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρηση του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας», Νίκος Χρυσοβιτσάνος. Το θέμα έρχεται να προστεθεί στην αποκάλυψη ότι κατά την τελετή έναρξης δίνονταν σοκολάτες που φέρονταν να έχουν λήξει και η ημερομηνία λήξης των οποίων είχε αλλαχθεί με το χέρι και μαρκαδόρο.

Αναμένεται η έγγραφη αναφορά της γυναίκας που εντόπισε την μουχλιασμένη σοκολάτα και έκανε την καταγγελία, προκειμένου να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Πετούσαν ληγμένες σοκολάτες στο Καρναβάλι της Πάτρας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

To  θέμα αναμένεται να εξετάσει η νομική σύμβουλος του Καρναβαλικού Οργανισμού, ώστε να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με το τι θα πράξει ο Δήμος.

Yπενθυμίζεται ότι ο υπεύθυνος της επιχείρησης που προμήθευσε σοκολάτες για την Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού επικοινώνησε με το tempo24.gr μετά το ρεπορτάζ για τις ληγμένες σοκολάτες. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, οι σοκολάτες είναι φετινής παραγωγής αλλά επειδή ζητήθηκε από τον δήμο, μεγάλη ποσότητα λόγω της έναρξης, η εταιρία δεν είχε χαρτί περιτυλίγματος με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει το παλιό. Γι αυτό και διορθώθηκε η ημερομηνία λήξης.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης