Παλαιά Εθνική Οδός Πατρών - Κορίνθου: Σοβαρό τροχαίο στο ύψος του Ψαθόπυργου - Απεγκλωβισμός ατόμου - Μετωπική σύγκρουση Ι.Χ και υδροφόρας - ΝΕΟΤΕΡΑ

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση: Με σοβαρά τραύματα έχοντας όμως διαφύγει τον κίνδυνο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ο οδηγός Ι.Χ που εγκλωβίστηκε στο όχημα του μετά από μετωπική σύγκρουση με υδροφόρα κατασκευαστικής εταιρείας, νωρίτερα στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου στο ύψος της εξόδου για Ψαθόπυργο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.gr, πρόκειται για άνδρα 40 ετών, κάτοικο Αραχωβιτίκων. Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε επιχείρηση από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και του Α' Πυροσβεστικού Σταθμού Πάτρας.

Νεότερη Ενημέρωση: Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου από αυτοκίνητο, που ενεπλάκη σε τροχαίο, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr, στο ύψος του Ψαθόπυργο στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου.

Στο σημείο επιχειρούν 8 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών με δυο οχήματα.

Ακόμα δεν εχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του εγκλωβισμένου.

Πρώτη Ενημέρωση: Τροχαίο με εγκλωβισμό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9.30 το πρωί της Δευτέρας, στην Παλαιά Εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου στο ύψος του Ψαθόπυργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας σπεύδουν στο σημείο για την επιχείρηση απεγκλωβισμού από Ι.Χ αυτοκίνητο, ενώ εχει κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αδιευκρίνιστες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι συνθήκες του συμβάντος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ