Ποιος θα ντύσει την Μελάνια;

Πόλεμος σχεδιαστών για την Πρώτη κυρία

Καλύτερα να πούμε ποιος "δε θα την ντύσει" αφού οι σχεδιαστές έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα: Στο πρώτο είναι όσοι δε θέλουν με τίποτα να σχεδιάσουν ρούχα για την σύζυγο του προέδρου των ΗΠΑ, επειδή ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εκφράσει όλο τη ρατσισμό του απέναντι στους ανθρώπους και αρνούνται να την υποστηρίξουν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Tom Ford: “Μου ζητήθηκε, πριν λίγα χρόνια, να ντύσω την Μελάνια και αρνήθηκα. Δεν είναι αναγκαστικά, η εικόνα μου...”
Ο Μαρκ Τζέικομπς ακόμα πιο κατηγορηματικός:
 “Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να ντύσω την Μελάνια Τραμπ... προσωπικά, θα διοχέτευα την ενεργητικότητά μου στο να βοηθήσω όλους εκείνους οι οποίοι θα βλαφτούν από τον Ντόναλντ Τραμπ και τους οπαδούς του”.

Στο άλλο στρατόπεδο είναι οι σχεδιαστές που λένε ότι ο θεσμός της "Πρώτης κυρίας" είναι αξία και πρέπει να δουν το θέμα ως μόδα και όχι ως πολιτική.  
Η Καρολίνα Χερέρα μίλησε ως επιχειρηματίας: “Νομίζω ότι σε δυο τρεις μήνες, θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν, γιατί πρόκειται για μόδα. Θα δείτε τους πάντες να ντύνουν την Μελάνια. Εκπροσωπεί τις ΗΠΑ”, δήλωσε η σχεδιάστρια.

Διαβάστε επίσης