Ο Νίκος Παππάς "έστησε" τους εργαζόμενους της ΕΒΟ Αιγίου, ενώ τους έκλεισε ραντεβού !

κατα την χθεσινή παραμονή του στην πατρα

Αγανακτισμένοι με την στάση του υπουργού Νίκου Παππά είναι οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ Αιγίου, καθώς τους...έστησε στο ραντεβού που έκλεισαν !

Οπως είπε σήμερα , μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ Πάτρας 105,3 ο αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Δημήτρης Ξούλος, γνωρίζοντας πως θα βρισκόταν στην Πάτρα ο κυβερνητικός παράγοντας ζήτησαν συνάντηση μαζί του για να του ζητήσουν να βοηθήσει ώστε να πληρωθούν απο τον Όμιλο, δεδομένου ότι παραμένουν επί δίμηνο απλήρωτοι.

Τελικά μετά απο αρκετές διαβουλεύσεις το ραντεβού κλείστηκε για το απόγευμα της Τετάρτης, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, όπου θα βρισκόταν εκείνη την ω΄ρα ο Νίκος Παππάς.

Ωστόσο ,όπως καταγγέλλουν οι εργάμενοι, άγνωστο για ποιό λόγο τους διαμηνύθηκε πως η συνάντηση με τον υπουργό θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον !

Να σημειωθεί ότι εργαζόμενοι στη μονάδα του Αιγίου είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες. Όπως αναφέρει ο κ. Ξούλος η διοίκηση αν και έχει ερωτηθεί, δεν έχει απαντήσει για το πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

"Οι μέρες είνα δύσκολες έτσι κι αλλιώς, με μεγάλο αγώνα καταφέρνουμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας. Δεν περίμεναμε όμως ότι Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα περάσουμε αυτή την ταλαιπωρία", συμπληρώνει ο κ. Ξούλος.

Οι καθυστερήσεις στη μισθοδοσία, ταλαιπωρούν τους εργαζόμενους και στις άλλες μονάδες χωρίς μέχρι σήμερα να έχει δοθεί συγκεκριμένη απάντηση από την κεντρική διοίκηση.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ