Τρόφιμα σε 200 άπορες οικογένειες προσέφερε ο δήμος Ερυμάνθου

αχαια

Με αφορμή τις εορταστικές ημέρες, ο Δήμος Ερυμάνθου σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, προσέφερε τρόφιμα σε περισσότερες από διακόσιες άπορες οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στους δικαιούχους εντάσσονται και πολλές οικογένειες Ρομά που διαβιούν στην περιοχή και βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: 

«Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε ακόμα να μοιράζουμε χαμόγελα στους συνανθρώπους μας, δήλωσε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θάνος Καρπής, ειδικά τις γιορτινές μέρες η ενέργεια αυτή έχει και μια άλλη διάσταση, καθώς όλοι νιώθουμε την ανάγκη, να στηρίξουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής».

Η διανομή των τροφίμων που περιελάμβανε είδη για το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, ολοκληρώθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων με το συντονισμό της ΔΗ.Κ.Ε.ΕΡ. και τους εργαζόμενους στα Προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Ερυμάνθου.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Μανέττας και τα μέλη της ΔΗ.Κ.Ε.ΕΡ., θέλησαν επίσης να ευχαριστήσουν την εταιρεία ΝΟΥΝΟΥ που δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο συνεισέφερε γενναιόδωρα με τα είδη της στην προσπάθειά αυτή και τόνισαν πως «παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας, παρά τα προβλήματα που σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό ο καθένας μας αντιμετωπίζει, το παρήγορο είναι πως δε χάσαμε την ανθρωπιά μας. Είμαστε ακόμα μια Κοινωνία Συνοχής κι Αλληλεγγύης και αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα των Χριστουγέννων».

Διαβάστε επίσης