Πάτρα: Ξαναζεσταίνονται οι πισίνες του "Πεπανός" - Προμηθεύτηκε υγραέριο

δίνεται μάχη για να ανέβει η θερμοκρασία και το Σάββατο να γίνει κανονικά ο αγώνας του ΝΟΠ με τον Πανιώνιο

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται για μια ακόμα φορά οι αθλητές των ναυταθλητικών σωματείων που χρησιμοποιούν  το κολυμβητήριο Α. Πεπανός στο οποίο λόγω γραφειοκρατικών δυσλειτουργών και με μερίδιο ευθύνης από το ΠΕΑΚ, δεν μπήκε υγραέριο με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να παγώσει το νερό και  επί της ουσίας να είναι κλειστό.

Η Γνώμη άλλωστε είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου από τις 23 Νοεμβρίου  έγραφε  για το πρόβλημα που είχε ανακύψει σχετικά με την έλλειψη μόνιμων υπάλληλων στο ΠΕΑΚ και είχε ως συνέπεια την αδυναμία προμηθείας υγραερίου στο «Α. Πεπανός» ενώ είχε επανέλθει και με δεύτερο δημοσίευμα στις 30/11.

Είχαμε άλλωστε αναφέρει πως οι ομάδες της Πάτρας που είχαν επωμιστεί το κόστος για την προμήθεια υγραερίου στο Α. Πεπανός για να μην τεθεί εκτός λειτουργίας  δεν θα αντεχαν πολύ και θα έπρεπε να βρεθεί λύση.

Πάντως, έστω και με καθυστέρηση, η Δ.Ε. του ΠΕΑΚ  χθες το βράδυ έβαλε υγραέριο στο Α. Πεπανός και πλέον τα μηχανήματα δουλεύουν στο φουλ και δίνεται μάχη για να ανέβει η θερμοκρασία και το Σάββατο να γίνει κανονικά ο αγώνας του ΝΟΠ με τον Πανιώνιο.

Θα αναρωτηθεί κάποιος πως τελικά κατάφερε χθες το ΠΕΑΚ να βάλει υγραέριο στο Α. Πεπανός και δεν το έκανε τόσο καιρό;

Πηγή: gnomi.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ