Πάτρα: Ποιοι θα πληρωθούν από το κονδύλι των 1.772.693,65 € για το Καρναβάλι

γιατί περιορίζονται σημαντικά οι "ωφελούμενοι"

Σημαντικές προσδοκίες καλλιέργησε  στην αγορά της Πάτρας η  επιχορήγηση ποσού έως 1.772.693,65 € στο Καρναβάλι της Πάτρας, για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών του προς τρίτους .

Τα χρήματα θα αποτελούσαν ανάσα για την αγορά της Πάτρας και τους χρεωμένους προμηθευτές του Καρναβαλιού που θα έκαναν ουρά για να πληρωθούν.

Η απογοήτευση διαδέχτηκε τις αρχικές προσδοκίες , όταν με ανακοίνωση του ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ προσδιόρισε ποιους αφορούν οι πληρωμές. Διευκρίνισε ότι το συγκεκριμένο ποσό προορίζεται να  καλύψει ισόποσες οφειλές, συσσωρευμένες κατά τα έτη 2006-12 κυρίως, προς προμηθευτές της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου «Πατρινό Καρναβάλι».

Η επόμενη δυσάρεστη έκπληξη που δοκιμάζουν όσοι απευθύνονται στο ταμείο για να πληρωθούν είναι  η πληροφορία που λαμβάνουν ότι για οφειλές που ξεπερνούν την πενταετία θα έπρεπε να υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις .

Καθώς μάλιστα ένα μεγάλο ποσοστό προμηθευτών του Δήμου φαίνεται να μην έχει κινηθεί δικαστικά, όλα δείχνουν ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι που τελικά θα πληρωθούν, χώρια που στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει επιχειρήσεις υπέκυψαν στην κρίση και κατέβασαν ρολά, οπότε δεν υφίστανται καν ζήτημα αξιώσεων.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ