«Μούλιασαν» οι Αλισσοί – Βουλωμένα φρεάτια – Σπασμένοι σωλήνες – Δρόμοι μόνο για … τρακτέρ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

καταγγελία του συλλόγου αλισσαίων "πείρος"

Σε καταγγελίες για την κακή κατάσταση του επαρχιακού δικτύου στους Αλισσούς, όπως επίσης και για σπασμένους σωλήνες που έχουν μετατρέψει σε λίμνες ολόκληρες περιοχές, προχωρά ο Σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος». 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μπαρμπούνης παραθέτει μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαρμπούνη, τα αυλάκια είναι βουλωμένα με αποτέλεσμα να τρέχουν τα νερά στους δρόμους και να φτάνουν μέχρι τις αποθήκες και τα σπίτια προς την παραλία στο ύψος του Άνω Αλισσού.

Επίσης υποδεικνύει ένα σημείο στο οποίο έχει σπάσει σωλήνας στο σημείο πριν τα φανάρια στον Άνω Αλισσό, πριν οι οδηγοί βγουν στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Οι κάτοικοι σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου έχουν ειδοποιήσι τη ΔΕΥΑΔ όμως ακόμη δεν υπάρχει ανταπόκριση και η βλάβη παραμένει περίπου δύο μήνες.

«Ακόμα μπορείτε να δείτε την κακή κατάσταση που βρίσκονται οι δρόμοι κυρίως στην παραλία του Άνω Αλισσού δίπλα από ξενοδοχειακές μονάδες και τις Νεροτσουλήθρες. Η ίδια κατάσταση και στον Κάτω Αλισσο από την οδό Σκαλτσά και κάτω, αλλά και σε άλλες περιοχές όπου διαμένουν οικογένειες η πρόσβαση είναι πολύ δύσκολη. Ευελπιστούμε ότι θα δοθεί λύση επόμενες ήμερες, ενώ ο σύλλογός μας θα συντάξει επιστολή για όλα την οποία θα στείλει σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες», καταλήγει ο κ. Μπαρμπούνης. 

Διαβάστε επίσης