Βολές Σπίρτζη κατά Κατσιφάρα με φόντο τη διεκδίκηση υλοποίησης του έργου της Πατρών Πύργου - Σήκωσε το... "γάντι" και απαντά ο Περιφερειάρχης!

τι έγραψε στο Facebook

Τη δική του απάντηση στις βολές του Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη κατά των τοπικών πολιτικών, φορέων και αρχών πως κάνουν "επικοινωνιακά σόου" όσον αφορά το θέμα των διεκδικήσεων της Πατρών Πύργου και της έναρξης του έργου και αυτού του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου, έδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, μέσω της σελίδας του στο facebook.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσιφάρας ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία είναι στα έργα της Ολυμπίας Οδού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και έγραψε συγκεκριμένα "Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, μέχρι να ολοκληρωθεί και το τελευταίο χιλιόμετρο της Ολυμπίας Οδού".

efse.jpg

Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγη ώρα ο Υπουργός Υποδομών σε ερώτηση, κατά την επίσκεψη στο έργο της Ιόνιας Οδού. για τον αυτοκινητόδρομο της Πατρών Πύργου είπε συγκεκριμένα:

«Τον Απρίλιο του 2017 θα υπάρχουν συμβάσεις και για τα οκτώ τμήματα του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία για την εξέλιξη του έργου. Θα παρακαλούσα πολύ όσους διαχρονικά κόπτονταν για το πώς αυτό το έργο θα γίνει, αλλά πήγαιναν με τα νερά όσων έβγαλαν αυτό το έργο από τη συγκεκριμένη παραχώρηση, να ηρεμήσουν λιγάκι και να προσπαθήσουν να συμβάλλουν στην ολοκλήρωσή του και όχι να κάνουν διάφορα επικοινωνιακά σόου. Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αρκετά αργότερα».

Διαβάστε επίσης