Με σκάφος του Λιμενικού η μεταφορά της σορού της 41χρονης Ελένης στη Ζάκυνθο

Σήμερα

Με πλωτό σκάφος του Λιμενικού αναμένεται να μεταφερθεί σημερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στη Ζάκυνθο, η σορός της 41χρονης Ελένης Αρβανίτη, μητέρας δυο ανήλικων παιδιών, που όπως έγραψε το tempo24.gr, κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια", όπου είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επιπλοκές που παρουσίασε, έπειτα από εγχείριση ρουτίνας στο Νοσοκομείο του νησιού.

Το tempo24.gr, αναφέρθηκε στο "γολγοθά" της οικογένειας, που τις τελευταίες ημέρες λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας της ΠΝΟ, αναζητά τρόπο μεταφοράς της άτυχης γυναίκας στον τόπο καταγωγής της, προκειμένου να γίνει η κηδεία της.

Πληροφορίες θέλουν η λύση να δόθηκε από το Λιμενικό.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται ο έλεγχος του ΚΕΕΛΠΝΟ, κλιμάκιο του οποίου βρέθηκε χθες στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Ζακύνθου, προκειμένου να εντοπίσει τα αίτια των μετεγχειρητικών επιπλοκών που οδήγησαν στον θάνατο την 41χρονη μητέρα.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγω προσβολή από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, όμως τις τελευταίες ώρες φαίνεται να αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο, ενώ η αιτία του κακού αναζητείται στα φάρμακα που χορηγήθηκαν στην γυναίκα

Υπενθυμίζεται πως μετά το περιστατικό, ανεστάλη η λειτουργεία των χειρουργείων στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, ενώ έχουν εντοπιστεί 4 συνολικά άτομα να έχουν εμφανίσει συμπώματα μετεγχειρητικού σοκ, με το ενα εξ αυτών να μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Ρίου στην Πάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Νίκο να προσέχεις τα παιδιά" - Συγκλονίζει ο σύζυγος της άτυχης Ελένης Αρβανιτάκη από τη Ζάκυνθο - Μετεγχειρητικές επιπλοκές και σε ακόμη 4 άτομα

Η απεργία της ΠΝΟ και ο "γολγοθάς" της οικογένεια της 41χρονης για την μεταφορά της σορού στη Ζάκυνθο

Φάρμακα αναισθησίας στο ...μικροσκόπιο για τις λοιμώξεις στο νοσοκομείο Ζακύνθου

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ