Πατρών - Πύργου: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από τη σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με δύο οχήματα - Σοκαριστικές εικόνες στο σημείο του τροχαίου - Γρ. Μπαράκος: 'Έχουμε καιρό να δούμε κάτι τέτοιο"-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΝΕΟΤΕΡΑ

πριν από λίγο

11:58 Επιβεβαίωσε ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Γρηγόρης Μπαράκος μιλώντας στον Αντέννα Πάτρας 105,3 και τον Νίκο Σύφαντο ότι αποτέλεσμα του τροχαίου είναι ένας νεκρός και δύο τραυματίες. 
Η κινητοποίηση με τους γιατρούς του ΕΚΑΒ ήταν μεγάλη. "Είχαμε καιρο να δουμε τετοιο τροχαιο", είπε ο κ. Μπαράκος. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας κάτω Αχαΐας και από εκεί στο νοσοκομείο στην Πάτρα. 

----------------------

11:43 Δυστυχώς νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τουλάχιστον νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να προηγήθηκε σφοδρή σύγκρουση νταλίκας και δυο οχημάτων. Στο σημείο σπεύδει και Πυροσβεστική υπηρεσία για να απεγκλωβιστούν οι επιβάτες των οχημάτων. Από τη σφοδρή σύγκρουση η νταλίκα "πετάχτηκε" στο πρανές της εθνικής οδού.

-------------------

11:30 Τα οχήματα οδηγούνται στην παλαιά εθνική οδό μέσω Σαγείκων. 

---------------------

11:25 Σοβαρό τροχαίο συνέβη πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου.

Το τροχαίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίε σημειώθηκε στο ύψος της Ράχης.

Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έκει κλείσει η εθνική στο σημείο αυτό και γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας. 

Νεότερα σε λίγο. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ