Eurovision 2024: 11η η Μαρίνα Σάττι με 126 βαθμούς, "πάτωσε" στις επιτροπές την έσωσε το televoting

Ένα τραγούδι που επικρίθηκε πολύ, μια τραγουδίστρια που άκουσε πολλά, στην πιο αμφιλεγόμενη Eurovision ίσως από καταβολής διαγωνισμού. Η Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι κατέκτησαν την 11η θέση στον διαγωνισμό που έγινε στο Μάλμε, αλλά μάλλον κανείς δεν είναι ευχαριστημένος.

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στο στόχαστρο για τη συμπεριφορά της στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του β’ ημιτελικού της φετινής Eurovision αλλά φαίνεται ότι τους Eurofans δεν τους ένοιαξε καθόλου αυτό.

Και χάρη στις ψήφους του κοινού (televoting) ήταν που μπόρεσε η Μαρίνα Σάττι να αποφύγει την… πανωλεθρία.

Γιατί οι επιτροπές, δεν πίστεψαν και δεν ψήφισαν το Ζάρι. Στις βαθμολογίες των εθνικών επιτροπών, η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στη 14η θέση με 41 βαθμούς.

Όταν στη βαθμολογία ενσωματώθηκαν οι ψήφοι του κόσμου, η Ελλάδα πήρε 85 και έφτασε τους 126 βαθμούς και τελικά τερμάτισε στην 11η θέση.

Έτσι εξηγείται και το ότι η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τη Malmo Arena με την εμφάνισή της. Ενθουσίασε τον κόσμο αλλά όχι τις επιτροπές.

Τη μουσική του τραγουδιού «Zari» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister.

https://www.newsit.gr/