Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δεν θέλω να μάθω σε κάποιον τηλεόραση αλλά να διαχειρίζεται τον εαυτό του»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για όλα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη συμμετέχει στο «TV Queen» και μίλησε για την επιστροφή της αλλά και για την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Έλεγα ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ τηλεοπτικά και μέχρι τελευταία στιγμή έλεγα πού να πάω να πάω να μπλέξω. Την Ιωάννα δεν την ήξερα προσωπικά αλλά τα προηγούμενα χρόνια την είχαν βάλει σε μια εικόνα που ασφυκτιούσε. Θεωρώ πως αδικήθηκε τα προηγούμενα χρόνια. Δείχνει ότι ο χαρακτήρας της έχει μαλακώσει κι έχει στρογγυλέψει τις γωνίες. Με έκανε και αισθάνθηκα πολύ καλά στην πρεμιέρα».

Μίλησε όμως και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Τον έχω συνυφασμένο με μία τηλεόραση που αγαπήσαμε και μεγαλώσαμε με αυτήν. Έχει μία τηλεοπτική ευφυία που είναι απαράμιλλη. Μου αρέσει που στο Tv Queen νιώθει ασφαλής και έχει έναν ηγετικό ρόλο».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, λέγοντας:

«Την τηλεόραση την έχω ζήσει από όλες τις πλευρές της. Δεν θέλω να μάθω σε κάποιον τηλεόραση αλλά να διαχειρίζεται τον εαυτό του. Ο Γιώργος είναι ένας τηλεοπτικός χαμαιλέων και τον θαυμάζω πολύ. Τον αγαπώ πολύ κι αν τσακωθήκαμε μετά τα βρήκαμε. Έχει μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση για τα πράγματα, η οποία αποδίδει. Μαθαίνουμε από εκείνον και χαίρομαι που κάνει όλα αυτά τα πράγματα».

Ενώ για τον Παντελή Τουτουντζή είπε:

«Εγώ γνώριζα ότι θα ήταν στην κριτική επιτροπή. Την επόμενη άκουσα ότι καθόμουν πλάτη δίπλα του. Καθόμουν με πλάτη γιατί είχε καλύτερα φώτα εκεί και γιατί το παντελόνι μου είχε ωραίο κόψιμο και ήθελα να το δείξω».