Το "Πατραϊκό Γυμναστήριο" μας παρουσιάζει το πρωτοποριακό Connexus Training System

μοναδικο σύγχρονο σύστημα γυμναστικής για πρωτη φορα στην πατρα

Ο προπονητής Παναγιώτης Μαντέλης του "Πατραϊκού Γυμναστηρίου" μας προτείνει έναν νέο σύγχρονο και πρωτοποριακό τρόπο γυμναστικής που θα λατρέψουμε, το Connexus Training System, που για πρώτη φορά έρχεται στην Πάτρα.

Το Connexus Training System αποτελεί ένα σύστημα προπόνησης που θέτει τον οργανισμό σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας και απόδοσης με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για εναλλαγή των καρδιαγγειακών ερεθισμάτων και του κινητικού συνδυασμού αυξάνοντας την έργο γόνο επίδραση για αύξηση της απόδοσης.Τα άτομα που συμμετέχουν νιώθουν χαρά ζωντάνια ευχαρίστηση ηρεμία χαλαρότητα και περηφάνια. Η συμμετοχή σε προγράμματα άσκησης μειώνει το στρες και την κατάθλιψη ενισχύει την αυτοεκτίμηση την εικόνα του σώματος την αυτοπεποίθηση την ποιότητα ζωής και γενικότερα τα επίπεδα της ψυχιΣτο Πατραϊκό Γυμναστήριο θα μπορέσετε να ακής διάθεσης!!!!

Στο Πατραϊκό Γυμναστήριο θα μπορέσετε να ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια και να ξεκινήσετε άθληση που θα σας μείνει αξέχαστη με εντυπωσιακά αποτελέσματα !

Διαβάστε επίσης