Ο Τομ Κρουζ μιλάει «ανοιχτά» για την Σαϊεντολογία

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ

Μία σπάνια αναφορά στην Σαϊεντολογία, για την οποία μιλούν όλοι εκτός από αυτόν, έκανε ο Τομ Κρουζ, ο οποίος παρά τα όσα λέγονται δεν σκέφτεται να αλλάξει θρησκεία.

«Είναι τρομερά μεγάλη μου τιμή που είμαι μέλος της Σαϊεντολογίας», ανέφερε ο Τομ Κρουζ στην πρεμιέρα της ταινίας «Never Go Back», η οποία μιλάει για την συγκεκριμένη θρησκευτική οργάνωση.

Ο Κρουζ, μάλιστα, ρωτήθηκε για το τι πιστεύει σχετικά με την Σαηεντολογία και τις προσωπικές του σχετικές εμπειρίες.

«Είναι κάτι που με βοήθησε απίστευτα στην ζωή μου. Είμαι Σαϊεντολόγος για περίπου 30 χρόνια και είναι τιμή μου, είναι μία όμορφη θρησκεία».

Βέβαια, μπορεί ο ίδιος να δηλώνει περήφανος για την επιλογή του, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που ο διάσημος ηθοποιός έχει προβληματίσει με την συμπεριφορά του, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι δεν δέχεται να δει την κόρη του εδώ και ένα χρόνο.

Όσον αφορά, τον γάμο του με την Κέιτ Χόλμς, ξένα μέσα έχουν γράψει πως η Κέιτι Χολμς πήρε διαζύγιο από τον Κρουζ, διότι φοβήθηκε πως θα χάσει την κόρη της λόγω της Σαϊεντολογίας με τον ίδιο τρόπο που την έχασε και η Νικόλ Κίντμαν.

Η Κέιτι, μάλιστα, είχε φρικάρει όταν μέλη της σαϊεντολογίας είχαν εγκατασταθεί στο σπίτι που ζούσαν με τον Τομ και τον συμβούλευαν για τα πάντα.