Αχαΐα: Έκκληση για τον 11χρονο Αχιλλέα απευθύνουν οι γονείς του - Πρέπει να χειρουργηθεί στην καρδιά

ζητούν βοήθεια για να μπορούν να ανταπεξέλθουν

Ένα πρόβλημα στην καρδούλα του μικρού Αχιλλέα Ανυφαντή από χωριό της Αχαΐας, έχει προκαλέσει μεγάλο πόνο στην οικογένειά του, η οποία προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που έχουν προκύψει.

Άνεργοι και οι δύο γονείς, όταν έμαθαν τη διάγνωση για τον 11χρονο γιο τους, "πάγωσαν". Ο μικρός Αχιλλέας Ανυφαντής πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί. Το ταμείο καλύπτει ευτυχώς την επέμβαση, η οποία θα γίνει προς το τέλος Οκτωβρίου σε μεγάλο νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας. Η οικογένεια όμως, δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα της μετακίνησης, τις μέρες παραμονής των γονιών στην Αθήνα, τα έξοδα που θα προκύψουν από όλο αυτόν τον αγώνα. 

Την Πέμπτη ο γιατρός που παρακολουθεί τον μικρό Αχιλλέα, ενημέρωσε τους γονείς ότι πρέπει άμεσα να μεταβούν στην Αθήνα. "Γνωρίζουμε τις δυσκολιες ολων, αλλα το κανουμε για τον μπομπιρα μας! Δυστυχώς δεν εργαζόμαστε. Έστω και μια μικρη βοηθεια θα πολύ ειναι σημαντική για μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς", λεει στο tempo24.gr η μητέρα του 11χρονου, Παρασκευή Τομοπασίδη - Ανυφαντή. 

Όποιος συμπολίτης μπορεί και εχει τη δυνατότητα μπορεί να βοηθήσει. Η οικογένεια έχει ανοίξει λογαριασμό στην Εθνικη Τραπεζα 363/755803-17 στο όνομα ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ - ΤΟΜΟΠΑΣΙΔΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ