Πάτρα: Σε ιδρύματα και άπορες οικογένειες 7,5 τόνοι ρύζι με απόφαση της Λιμενικής Αρχής

είχαν καλύψει τα λαθραία τσιγάρα

Περισσότερο από επτά τόνοι ήταν η ποσότητα του ρυζιού με το οποίο είχαν καλυφθεί τα 270.000 πακέτα με τα λαθραία τσιγάρα που ήταν φορτωμένα σε νταλίκα με βουλγάρικες πινακίδες και εντόπισε η Λιμενική αρχή Πάτρας! 

Η μεγάλη ποσότητα του ρυζιού ήταν εκείνο που οδήγησε τους λιμενικούς να προβληματιστούν. Αμέσως έδωσαν εντολή στον βούλγαρο οδηγό να σταθμεύσει το μεγάλο όχημα στο χώρο ελέγχου ώστε να "σκαναριστεί" το εσωτερικό του. Ο έλεγχος οδήγησε τους λιμενικούς στον εντοπισμό της μεγάλης ποσότητας λαθραίου καπνού, το οποίο ο οδηγός της νταλίκας επιχείρησε να περάσει στην Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο Λιμενάρχης Πατρών σε συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές, αποφάσισε να μοιραστεί η μεγάλη ποσότητα του ρυζιού σε διάφορα ιδρύματα

Να υπενθυμίσουμε ότι περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η συνολική αξία των 270.000 πακέτων με τα λαθραία τσιγάρα. 

"Πύλη" για το πέρασμα λαθραίων τσιγάρων φαίνεται ότι εξακολουθεί να αποτελεί για τα κυκλώματα διακίνησης, το Λιμάνι της Πάτρας, αν  και το Λιμεναρχείο της Πάτρας  με συστηματικούς ελέγχους έχει μπλοκάρει σημαντικές ποσότητες, όπως έγραψε το tempo24.gr.

Ο εντοπισμός έγινε την Τρίτη από λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, οι οποίοι συνέλαβαν τον 58χρονο οδηγό του φορτηγού, βουλγαρικής υπηκοότητας, που κατά δήλωσή του θα πήγαινε στην Ιταλία. 

Την ίδια απόφαση πήρε ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών και για τη μεγάλη ποσότητα ψαριών που κατασχέθηκαν στην Ιχθυόσκαλα. 

Ο νέος Λιμενάρχης Πατρών Δημήτρης Κυριακουλόπουλος

 

Διαβάστε επίσης