Επιδότηση σπουδών για όλους τους σπουδαστές από το ΙΕΚ Euroteam

Επιδότηση διδάκτρων και σε όσους δεν εξασφάλισαν μία θέση σπουδών στα Δημόσια ΙΕΚ

Όσοι υποψήφιοι δεν εξασφάλισαν μία θέση σπουδών στα Δημόσια ΙΕΚ, τώρα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν με επιδότηση τις σπουδές τους στο ΙΕΚ Euroteam, στην καρδιά της Πάτρας, σε υπερσύγχρονα εργαστήρια, με έμπειρους καθηγητές και εγγυημένη επαγγελματική αποκατάσταση.

Το ΙΙΕΚ Euroteam, στο πλαίσιο του προγράμματος  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  που υλοποιεί, στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των νέων της Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι θέλουν να σπουδάσουν, και επιδοτεί με κοινωνικά κριτήρια, τα δίδακτρα των σπουδών τους.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και ήδη όλοι οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ Euroteam έχουν κάνει χρήση της επιδότησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία από τις 25 ειδικότητες με μέλλον στην αγορά εργασίας, που παρέχει το ΙΙΕΚ Euroteam από τους τομείς Σπουδών:

Μαγειρικής, Αισθητικής, Κομμωτικής, Επαγγελμάτων Υγείας, Η/Υ και Νέων Τεχνολογιών, ΜΜΕ και Αθλητισμού, Οικονομίας και Διοίκησης, Πληροφορικής, Καλλιτεχνικών Σπουδών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, Παιδαγωγικών, Χημικών Εφαρμογών, Ηχοληψίας και Μουσικής και να αποκτήσουν αναγνωρισμένο κρατικό δίπλωμα, (άδεια λειτουργίας 130338/Κ1/05-08-16) με σίγουρες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

Εγγύηση αποκατάστασης των απόφοιτων του ΙΙΕΚ Euroteam, αποτελεί το ευρύ δίκτυο συνεργασιών του Εκπαιδευτικού Ομίλου Euroteam, με κορυφαίες εταιρείες.

Παράλληλα, το ΙΙΕΚ Euroteam παρέχει εντελώς δωρεάν σε όλους τους σπουδαστές του, τα εξής:

Κάρτα Σπουδαστή Euroteam με μοναδικές εκπτώσεις για διάφορες αγορές και εκδηλώσεις (συναυλίες κλπ)
Προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης ξένης γλώσσας
Προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης βασικών και εξειδικευμένων δεξιοτήτων πληροφορικής
Ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος
Διαρκή υποστήριξη από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ EUROTEAM
Πρακτική άσκηση στην ειδικότητα επιλογής των σπουδαστών σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη με το Erasmus KA1
Φοιτητικό πάσο

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με την επιδότηση σπουδών, μπορούν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ Euroteam (Αγίου Ανδρέου και Παντανάσσης 4) στην Πάτρα, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον αριθμό 2610 450.701 ή να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση iekeuroteam.gr

 

 

Διαβάστε επίσης