Πάτρα: Τηλεφώνησε στον «κυνηγό» των κυκλωμάτων απάτης με τα τροχαία - Η «ατυχία» του Βούλγαρου

Τον κάλεσε ζητώντας του 80.000 ευρώ

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην υπόθεση σύλληψης του 56χρονου Βούλγαρου, που συνελήφθη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που με την μέθοδο των τηλεφωνημάτων για «μαϊμού» τροχαίων ατυχημάτων συγγενικών προσώπων επιχείρησε να αποσπάσει σημαντικά χρηματικά ποσά από πολίτες.

Ένα τυχαίο τηλεφώνημα όμως αποδείχθηκε «μοιραίο» για τον 56χρονο αλλοδαπό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στην άλλη άκρη της γραμμής, το υποψήφιο θύμα, ήταν Αστυνομικός…και όχι κάποιος τυχαίος αλλά, άνδρας της Ασφάλειας Πατρών που ερευνά την υπόθεση απάτης μέσω τηλεφώνου!

Μάλιστα, ο δράστης του ζήτησε το ποσό των 80.000 ευρώ, ισχυριζόμενος πως συγγενικό πρόσωπο του Αστυνομικού, έχει εμπλακεί σε τροχαίο.

Η σύλληψη του έγινε το βράδυ της Τετάρτης από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Από την μέχρι τώρα έρευνα, έχει προκύψει πως ο Βούλγαρος εμπλέκεται σε 28 απόπειρες απάτης, ενώ το ποσό που προσπάθησε να πάρει ξεπερνά τις 350.000 ευρώ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες προκειται για διαφορετική περίπτωση από αυτή του 30χρονου Βούλγαρου ο οποίος συνελήφθη προ ημερών, όπως έγραψε το tempo24.gr επίσης για τηλεφωνικές απάτες.

 

Διαβάστε επίσης