Στο Αίγιο ο Παναγιώτης Σκούτας Διευθυντής του Υπ. Επικρατείας Ν. Παππά

συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θαν. Παναγόπουλο

Το Αίγιο  επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο,  ο Παναγιώτης Σκούτας  Διευθυντής του Υπ. Επικρατείας Ν. Παππά  ,ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αιγίου ,με τον Διευθυντή  και μέλη του προεδρείου  των εργαζομένων  της ΕΒΟ ,καθώς και με εκπροσώπους τοπικών φορέων του τουρισμού, της μεταποίησης και του εμπορίου . 

Το πρωί  συναντήθηκε στο Δημαρχείο  Αιγίου  με τον Δήμαρχο Θαν. Παναγόπουλο  και μέλη της δημοτικής Αρχής .Ενημερώθηκε για ζητήματα του δήμου ,η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα υποδομών , επενδυτικές προοπτικές της περιοχής και του νέου λιμένα . Περιηγήθηκε στα έργα που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή.  

Ο κ. Σκούτας δεσμεύτηκε να βοηθήσει  ώστε να προχωρήσουν  έργα που θα βελτιώσουν την βιώσιμη ανάπτυξη του δήμου. Δήλωσε ότι “η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στην επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας του πολίτη, καθώς και σε αναπτυξιακές επενδύσεις”. Αναγνώρισε ότι η περιοχή του Αιγίου έχει πληγή από φυσικές καταστροφές και  χρειάζεται την στήριξη της πολιτείας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι “η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική, κράτους , δήμου, φορέων και πολιτών για την αναβάθμιση της περιοχής, και επεσήμανε ότι “η αγροτική οικονομία,  το λιμάνι και η τουριστική ανάπτυξη μπορούν να δώσουν ώθηση στην παραγωγική ανασυγκρότηση”, στην Αιγιαλεία . Ο δήμαρχος ζήτησε να υπάρχει συνεχή επαφή για την προωθήσει και την επίλυση των θεμάτων κάτι που απεδέχθη ο κ. Σκουτας .

Ακολούθως το απόγευμα επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΒΟ όπου συζήτησε με  τον διευθυντή   παραγωγής  κ. Μαντζαβίνο και μέλη του προεδρείου  των εργαζομένων Θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση ήταν  προβλήματα των εργαζομένων και οι προοπτικές της εταιρείας και η θέση της στο σχεδιασμό του  νέου ενιαίου  αμυντικού φορέα .

Στη συνέχεια συναντήθηκε  με μέλη παραγωγικών φορέων και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην οινοποιία ,την τυποποίηση και των τουρισμό ,συζητήθηκαν οι ανάγκες των κλάδων στην περιοχή καθώς και οι δυνατότητες προβολής των πλεονεκτημάτων των παραχθέντων  προϊόντων και υπηρεσιών .

Στις συναντήσεις στην  ΕΒΟ και με τους εκπροσώπους φορέων παραβρέθηκαν, εκπρόσωπος της Αναπληρώτριας  Υπ. Παιδείας  Σίας Αναγνωστοπούλου καθώς και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ   Κ. Σπαρτινός και Α. Ριζούλης 

Διαβάστε επίσης