Ο γιός του Μπαλτάκου νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

σε ηλικια 29 ετων

Αλλαγή ηγεσίας προέκυψε στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής. Μετά από τρία χρόνια ο Ηλίας Μιχαλαριάς δεν θα είναι πλέον πρόεδρος καθώς η σκυτάλη πέρασε στον Δημήτρη Μπαλτάκο, με τον απερχόμενο πρόεδρο να συνεχίζει από το πόστο του γενικού γραμματέα.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος σε ηλικία 29 ετών είναι ο νεότερος πρόεδρος στην ιστορία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και η αλλαγή αυτή αποφασίστηκε προκειμένου να δοθεί νέα ώθηση στην πορεία εξυγίανσης και ανάτασης στην οποία έχει μπει ο Ερασιτέχνης, ωστόσο είχε και τις πρώτες παρενέργειες…

Ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι γιος του Τάκη Μπαλτάκου, επιφανούς στελέχους αλλά και νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία όμως από δω και πέρα θα συνεχίσει έχοντας μόνο τη δεύτερη ιδιότητα του.

Συγκεκριμένα η πράσινη ΚΑΕ αφού συνεχάρη τον Δημήτρη Μπαλτάκο για την εκλογή του ανακοίνωσε: «την αποχώρηση του κυρίου Παναγιώτη  Μπαλτάκου από τη θέση του αντιπροέδρου και από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και την  παραμονή του με την  ιδιότητα του  νομικού συμβούλου, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε διοικητικός συσχετισμός μεταξύ των δύο διοικήσεων. Οι δύο διοικήσεις θα συνεχίσουν την άψογη έως τώρα  και  ανεξάρτητη συνεργασία τους  υπό την σκέπη της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ποικιλοτρόπως, όπως έκανε πάντα».

Διαβάστε επίσης