Συνάντηση με τον νέο Διοικητή του Γ. Ν. Πατρών είχαν οι γιατροί του ιδρύματος

την πέμπτη

Συνάντηση με τον νέο Διοικητή του Γ. Ν. Πατρών κ. Θεόδωρος Σερεμέτης είχε, την Πέμπτη 16/8/2106, η 3μελής Επιτροπή Ιατρών του Ιδρύματος αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Κακούρη, την Γραμματέα κ. Ελένη Κουτρούλια και το μέλος κ. Απόστολο Παπαποστόλου (μέλος και του Δ.Σ. ΕΙΝΑ).

Οι εκπρόσωποι των ιατρών, αφού καλωσόρισαν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον νέο Διοικητή και πάρα τον χαρακτήρα γνωριμίας που είχε η συνάντηση, δεν έχασαν την ευκαιρία να θέσουν επί τάπητος τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την ιατρική και όχι μόνο κοινότητα του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα τόνισαν στον νέο Διοικητή πως θεωρούν αδιαπραγμάτευτο τον 3βάθμιο χαρακτήρα του Γ. Ν. Πατρών και οποιαδήποτε άλλη πιθανή εξέλιξη θα αποτελούσε, και αποτελεί, casus belli για τους ιατρικούς.

Ο νέος Διοικητής δέχτηκε τις πιέσεις των ιατρών και για την κατά το δυνατόν συντομότερη περάτωση και λειτουργία του νέου 7όροφου κτηρίου του νοσοκομείου που οριακά δεν απεντάχτηκε από την ευρωπαϊκή του χρηματοδότηση, συνεπεία των παλινωδιών της παρούσας κυβέρνησης, ενώ και το θέμα της υποστελέχωσης σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό διατηρήθηκε "ψηλά" στην ατζέντα της συζήτησης.

Επίσης, τέθησαν και επιμέρους ζητήματα που αφορούν την εν γένει λειτουργία του νοσοκομείου.

Από την πλευρά του ο κ. Σερεμέτης δεσμεύτηκε για την αγαστή συνεργασία Διοίκησης και 3μελούς Επιτροπής καθώς και για την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν το νοσοκομείο μας.

Η συζήτηση έκλεισε με την επισήμανση την 3μελούς, διά του Προέδρου της, πως οι ιατροί του νοσοκομείου θα βρεθούν στο πλευρό της νέας Διοίκησης, σε οτιδήποτε θετικό και επωφελές για το νοσοκομείο, αλλά θα σταθούν σφοδρά απέναντι σε οποιοδήποτε απόφαση θίγει το Γ. Ν. Πατρών.

Διαβάστε επίσης