Πάτρα: Ο κλέψας του κλέψαντος και όλοι μαζί στο ...κρατητήριο - Από θύμα σε "θύτης" 69χρονος!

Απίστευτο περιστατικό

Μια "μπερδεμένη" υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, στην οποία "πρωταγωνιστές" είναι μια 38χρονη από την Βουλγαρία και τρεις άνδρες ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 34, 56 και 69 ετών αντίστοιχα. Όλοι τους έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της κλοπής και της ψευδούς καταμήνυσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ολα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης σε χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα, όπου και τα τέσσερα άτομα συνευρέθηκαν. Συγκεκριμένα η 38χρονη αλλοδαπή, που εργάζεται στο κατάστημα, μηνύθηκε από τον 69χρονο πως του έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο. Περιστατικό που σύμφωνα με το θύμα συνέβη στη 1 τα ξημερώματα.

Μια ώρα αργότερα στις 2 το πρωί, ο 34χρονος και 56χρονος που φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.gr, να διασκέδαζαν από κοινού στο χώρο με τον ηλικιωμένο, αποφάσισαν με την συγκατάθεση του 69χρονου, να μεταβούν στο σπίτι του προκειμένου να τους φιλοξενήσει.

Εκεί όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, οι δυο "φιλοξενούμενοι", αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ από τον ηλικιωμένο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η σχέση των τριών ανδρών, εάν δηλαδή ήταν φίλοι ή γνωρίστηκαν στο μπαρ και κάτω υπό ποιες προϋποθέσεις δέχθηκε ο 69χρονος να μεταβούν στο σπίτι του.

Οι δυο άνδρες ηλικίας 34 και 56 ετών, αλλά και η Βουλγάρα, συνελλήφθησαν μετά από μήνυση που κατέθεσε ο ηλικιωμένος για την σε βάρος του κλοπές.

Όμως η υποθέση, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο 34χρονος υπέβαλλε μήνυση στον 69χρονο για ψευδή καταμήνυση, με αποτέλσμα την σύλληψη του, ο οποιος από θύμα μετετράπη σε "θύτη".

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

 

Διαβάστε επίσης