Νοσοκομείο Ρίου: Ευχάριστα νέα για τον 7χρονο από την Ζάκυνθο -Τι έκανε σήμερα και εξέπληξε γιατρούς και συγγενείς

Στις 17 Αυγούστου θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα

Μέρα με την ημέρα βελτιώνεται συνεχώς η κατάσταση της υγείας του 7χρονου από την Ζάκυνθο, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια», μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι, από ακυβέρνητο σκάφος στην παραλία «Τσιλιβί», στις 23 Ιουλίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.gr, σήμερα οι γιατροί «σήκωσαν» τον ανήλικο, ο οποίος και έκανε τα πρώτα του βήματα…!

22632-fysikotherapeytes-kentra-fysikotherapeias-intermed-kentro-fysikis-apokatastasis-athina-strigas-hristos-01.jpg

Φωτογραφία αρχείου

Όπως είχε γράψει το tempo24.gr, ο 7χρονος από τις αρχές της εβδομάδας, ακολουθεί καθημερινό πρόγραμμα φυσιοθεραπειών. Μάλιστα στις 17 Αυγούστου θα μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Υπενθυμίζεται πως ο 7χρονος, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου το βράδυ της  23ης Ιουλίου και την επομένη ημέρα, Κυριακή 24 του μήνα υπεβλήθη σε λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Την περασμένη Παρασκευή 31 Ιουλίου,  οι γιατροί τον "ξύπνησαν" από την καταστολή, με τον ανήλικο να ανταποκρίνεται, γεγονός που ανακούφισε και "πλημμύρισε" με δάκρυα χαράς και χαμόγελα αισιοδοξίας την ιατρική ομάδα, τους γονείς και τους συγγενείς του παιδιού.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Διαβάστε επίσης