Μένει στον Παναθηναϊκό ο Καλάθης

τον ζητησαν οι Σακραμέντο Κινγκς

Οι Σακραμέντο Κινγκς έμειναν με την... επιθυμία όσον αφορά στην απόκτηση του Νικ Καλάθη και στον Παναθηναϊκό αφοσιώνονται και πάλι στην μεταγραφική ενίσχυση. Ο αδελφός του, Πατ Καλάθης, βρίσκεται προ των πυλών, την ώρα που ο Αργύρης Πεδουλάκης αναζητά τεσσάρι εξ Αμερικής.

Συγκεκριμένα, μετά την τοποθέτηση του Μάνου Παπαδόπουλου πως ο Νικ Καλάθης δένεται με τριετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επικοινώνησε με τον Νικ Καλάθη, μετά τις... σειρήνες από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ μετέφερε την πρόταση της ομάδας του ΝΒΑ στο ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ, χωρίς να εκδηλώνει, όμως επιθυμία να αποχωρήσει από τους «πράσινους».

Εξάλλου, στη μετά-Διαμαντίδη εποχή, ο Νικ Καλάθης καλείται να επωμιστεί μεγάλο βάρος στην οργάνωση και να αποτελέσει πρωταγωνιστή, αλλά και καθοδηγητή των νεαρότερων παικτών, ειδικά του Λευτέρη Μποχωρίδη που θα πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής την ερχόμενη σεζόν.

Στο μεταξύ, θέμα χρόνου είναι η σύναψη συμφωνίας με τον αδελφό του Νικ Καλάθη, Πατ, στον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός των «πρασίνων» Αργύρης Πεδουλάκης αναζητά τεσσάρι. Καθώς οι πιθανότητες για αξιόλογη λύση από την Ευρώπη είναι μειωμένες στα μέσα καλοκαιριού, στον Παναθηναϊκό προσανατολίζονται να «κλείσουν» Αμερικανό πάουερ φόργουορντ.

ΠΗΓΗ:  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης