Μάχη με τις φλόγες σε δασική έκταση στην περιοχή Κάλφα Αχαΐας (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Δεν απειλεί κατοικίες
φωτογραφία αρχείου

Νεότερη ενημέρωση 11.58' Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην περιοχή Μασουραίικα, του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία σε πευκοδάσος, που βρίσκεται κοντά στην κοινότητα Κάλφα. Αμέσως έφθασαν στον τόπο της πυρκαγιάς 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, καθώς και έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το γεγονός ότι την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, βοήθησε στο έργο της κατάσβεσης, αλλά και στο να μην επεκταθεί η φωτιά, προς κατοικημένες περιοχές.

Στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις, για να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Νεότερη ενημέρωση 10.45' Υπό μερικό έλεγχο προσπαθούν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από τα ξημερώματα σε δάσος στο Κάλφα.

Μέχρι στιγμής οι φλόγες έχουν αποτεφρώσει πάνω από δύο στρέμματα έκτασης.

Πρώτη ενημέρωση

Μάχη με τις φλόγες δίνουν λίγα λεπτά μετά από τις 6 το πρωί άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Κάλφα κοντά στον οικισμό Μασουραίϊκα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, ενω μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει πλησιάσει κατοικημένες περιοχές.

Στο σημείο για την κατάσβεση του πύρινου μετώπου βρίσκονται 6 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 15 άνδρες.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ