Αχαΐα: «Έφυγε» από ζωή η «μητέρα» των Λουσικών – Θλίψη για το θάνατο της Αγάπης Κοντούλη

η κηδεία της έγινε από τον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου

Δεν ήταν μόνο η μαία, αλλά η «μάνα», η αδερφή, η κουμπάρα… Η Αγάπη Κοντούλη, όπως λέει και το όνομά της, μόνο αγάπη προσέφερε όλα τα χρόνια της ζωής της στα Λουσικά.

«Έφυγε» σε ηλικία 87 ετών, έχοντας φέρει στη ζωή πολλά παιδιά που σήμερα, ως μεγάλοι, τη σκέφτονται με αγάπη και τιμούν τη μνήμη της για πάντα!

Η Αγάπη Κοντούλη, όπως γράψει σήμερα η ΓΝΩΜΗ, ηταν χρόνια μαία στα Λουσικά, πολύ αγαπητή στον κόσμο. Κάθε γέννα κι ένα δάκρυ της… μια αγωνία, μια αγκαλιά στο νεογέννητο και ένα γλυκό φιλί της…

Τα χρόνια εκείνα τα χέρια της ήταν «μαγικά». Η ανάσα της βαριά από την αγωνία, ακουτόταν έξω από την κάμαρα, όπου η έγκυος μητέρα αφηνόταν στα έμπειρα και ικανά χέρια της κυρίας Αγάπης.

Όλοι θυμούνται με νοσταλγία την τρυφερότητα και τη φροντίδα της στα μωρά και τις λεχώνες.

Η 87χρονη ήταν μητέρα της Θεανώς Κοντούλη, υποφήφιας με την παράταξη ΑΚΙΔΑ στη δυτική Αχαΐα και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Τοπίου «Η ΩΛΕΝΙΑ» και της Ελένης Κοντούλη η οποία ζεί στη Γερμάνια εδώ και χρόνια. Η Ελένη Κοντούλη είναι δασκάλα σε Ελληνικό σχολείο

Η Αγάπη Κοντούλη ήταν σύζυγος του Θάνου Κοντούλη, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στα Λουσικά.

Η 87χρονη έπειτα από πολύμηνη μάχη με την επάρατο νόσο, «έφυγε» από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της πολλούς ανθρώπους, να ευγνομωνούν που τους έφερε στον κόσμο!

Η κηδεία της έγινε από τον Άγιο Γρηγόριο Λουσικών. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ