Σαγέικα: Την Δευτέρα του έκλεψαν το αυτοκίνητο και την Τετάρτη τον έστειλαν...στο Κέντρο Υγείας

Η αστυνομια διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό

Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε έναν κάτοικο της περιοχής  και ρομά σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Σαγέϊκα που είχε σαν αποτέλεσμα ο πρώτος να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες το θήυμα της επίθεσης είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος που εκπλάπη τη Δευτέρα από την ίδια περιοχή και ο ένας από τους δύο Ρομά με τους οποίους συνεπλάκη ο δράστης της κλοπής!

Η Αστυνομία συνέλαβε τα δύο άτομα και μάλιστα οδηγήθηκαν σήμερα στο Αυτόφωρο όπου τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης. Ωστόσο η Αστυνομία διερευνά με προσοχή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό, προκειμένου να μην δημιουργηθούν κοινωνικά "ρήγματα"  στην περιοχή

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην ευρύτερη περιοχή των  Σαγεΐκων βρίσκονται τοι βράδυ της Πέμπτης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Υπενθυμίζεται οτι δύο Ρομά ηλικίας 40 και 47 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αφού παραβιάσαν το όχημα το βράδυ της Δευτέρας, επιβιβάστηκαν σε αυτό και τράπηκαν σε φυγή από το σημείο. Δεν πρόλαβαν να το «χαρούν» όμως καθώς στην επαρχιακή οδό Σαγεΐκων – Αποστόλων, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει σε χαντάκι.

Ο ένας εκ των δραστών, τράπηκε σε φυγή, ενώ ο δεύτερος, έχοντας τραυματιστεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Ρίου. Ο δράστης που είχε τραπεί σε φυγή ήταν εκείνος που συνελήφθη την Τετάρτη για το επεισόδιο σε βάρτος του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Η κλοπή σημειώθηκε στις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας και το τροχαίο συνέβη περίπου στις 11 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης