Βουλευτής Ενωσης Κεντρώων: Μπράβος έβαλε το σκυλί του να μου επιτεθεί γιατί είμαι «λαγός του Τσίπρα»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΒΑΔΕΛΛΑ

Ενα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, ο οποίος δήλωσε ότι μπράβος έβαλε το σκυλί του να του επιτεθεί, επειδή είναι «λαγός του Τσίπρα», όταν επιχείρησε να διαμαρτυρηθεί για διατάραξη κοινής ησυχίας στην παραλιακή.

Ο Δημήτρης Καβαδέλλας εμφανίστηκε στη Βουλή με το αριστερό χέρι του σε νάρθηκα. Μιλώντας στο STAR για τον τραυματισμό του, διηγήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό, καταγγέλλοντας επίθεση από σκυλιά μετά από προτροπή του ιδιοκτήτη τους, αλλά και ανεπάρκεια της αστυνομίας.

Ολα συνέβησαν στο Π. Φάληρο, όπου ζει ο κ. Καβαδέλλας, με τον βουλευτή να αναφέρει ότι κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, γίνονται ολονύχτια πάρτι, με μεγάφωνα και μικροφωνικές εγκαταστάσεις, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν εκεί και να φεύγουν. «Δεν κάνει καλά τη δουλειά της η αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την επίμαχη βραδιά, αφού κάλεσε την Αστυνομία η οποία δεν επενέβη σύμφωνα με τον ίδιο, ακολούθησε δεύτερη κλήση του, κατά την οποία- όπως δήλωσε- η τηλεφωνήτρια του απάντησε με αυθάδεια γιατί έχει καλέσει πολλές φορές.

Ετσι, ο βουλευτής αποφάσισε να πάει μόνος του στον χώρο όπου ακουγόταν δυνατά η μουσική. «Τράβηξα με το κινητό μου τηλέφωνο μία φωτογραφία. Εκεί καθόταν ένας κύριος περίπου 35 ετών και άλλα 2-3 άτομα, με 2-3 σκυλιά μπροστά στα πόδια τους. Ο μπράβος μου είπε ''τι φωτογραφίζεις, σήκω και φύγε μην έχεις κανένα πρόβλημα''. Ενας άλλος με αναγνώρισε λέγοντας ''είσαι ο λαγός του Τσίπρα'' επειδή θα ψηφίσω την απλή αναλογική. Και μετά είπε στον σκύλο του ''πάρ'τον τον λαγό''. Ξερίζωσα ένα φυτό για να αμυνθώ από τα σκυλιά. Μου έσκισαν το παντελόνι, με δάγκωσε στο πόδι, είχα κάτι εκδορές», είπε ο βουλευτής, που πρόσθεσε ότι από την επίθεση έπαθε και κάταγμα στον καρπό.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν τελικά στις 5:30 τα ξημερώματα. «Τους ζήτησαν να ερευνήσουν αν έχουν άδεια και μέχρι τι ώρα. Μου απάντησαν ότι δεν έχουν ντεσιμπελόμετρο, ότι έχουν σχολάσει από τις 5 π.μ. και να μην κάνω μήνυση, γιατί θα μου κάνουν και οι άλλοι και τότε θα πρέπει να με κρατήσουν στο αυτόφωρο», είπε ακόμη ο βουλευτής.