Στην Πολωνία η ΑΕΚ για προετοιμασία

στο Κίελτσε

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κίελτσε, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο.

Η πτήση το πρωί για Βαρσοβία και στη συνέχεια η μετάβαση 180 χλμ. νοτιότερα στο Κίελτσε, κύλησαν χωρίς προβλήματα. Οι παίκτες τοποθετήθηκαν στο δωμάτιά τους και έδωσαν ραντεβού για την πρώτη προπόνηση επί πολωνικού εδάφους, που θα διεξαχθεί το απόγευμα.

Η ΑΕΚ θα παραμείνει εκεί έως τις 15 Ιουλίου. Από σήμερα και μέχρι τις 5/7 το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις, ενώ στις 6 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό εναντίον της Μπάνικ Οστράβα.

Στην Πολωνία μετέβησαν σήμερα 26 ποδοσφαιριστές: Ντούνης, Βούρας, Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Μάνταλος, Σιμόες, Ανάκογλου, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πλατέλλας, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Πέκχαρτ, Αραβίδης και Μπακασέτας.

Ο Ρόλαντ Βάργκας παντρεύεται κι έτσι θα ενσωματωθεί στην ομάδα στις 3 Ιουλίου. Την αποστολή συνοδεύουν ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης, και ο τεχνικός διευθυντής, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς

 

ΠΗΓΗ:  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης