Πάτρα: Συναγερμός στην Αστυνομία για πασίγνωστο βουλευτή της Χρυσής Αυγής-Άνδρες της ΟΠΚΕ ακροβολίστηκαν στο κέντρο της πόλης

τον ακολουθούσαν σε κάθε σημείο που μετέβαινε

Συναγερμός σήμανε το πρωΐ της Δευτέρας στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. 
Η πληροφορία οτι πασίγνωστος βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα επισκεπτόταν την Πάτρα και θα παραχωρούσε εκτός των άλλων συνέντευξη σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (PLP και lepanto) κινητοποίησε άμεσα τους επιτελείς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. που στην κυριολεξία έζωσαν το τετράγωνο, όπου σε λίγη ώρα θα έφθανε ο Ηλίας Παναγιώταρος.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παρέμεινε στον τηλεοπτικό σταθμό από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2μ.μ. και στη συνέχεια αναχώρησε για άλλο σημείο της Πάτρας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε επαγγελματικό ραντεβού. Αργά το μεσημέρι κατέληξε σε παραλιακό κατάστημα της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ακολουθούσαν διαρκώς τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, λαμβάνοντας μέτρα υπό τον φόβο να γίνει αντιληπτός και ενδεχομένως να προκληθεί κάποιο επεισόδιο κυρίως από άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Είναι χαρακτηριστικό οτι στη διάρτκεια της παραμονής του στον τηλεοπτικό σταθμό κινητοποιήθηκαν ακόμη και δυνάμεις ανδρών της ΟΠΚΕ που μαζί με αστυνομικούς της Ασφάλειας είχαν ακροβολιστεί σε διάφορα σημεία του κέντρου της Πάτρας
 

Διαβάστε επίσης