Πάτρα: "Μας δίνεις 50.000 ευρώ ή η κόρη σου πάει φυλακή"! Νέο κρούσμα εξαπάτησης με τη γνωστή μέθοδο του "ατυχήματος" - 20 τηλεφωνήματα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

ΈΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στην ασφάλεια της Πάτρας  βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας, Πατρινή η οποία δέχθηκε το τηλεφώνημα αγνώστου χθες το μεσημέρι ο οποίος παριστάντοντας τον αστυνομικό την... ενημέρωνε οτι η κόρη της προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και τραυμάτισε θανάσιμα ένα 7χρονο παιδί!

Μάλιστα ο άγνωστος της ζητουσε... 50 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να καλύψει το συμβάν και να μην οδηγηθεί η κόρη της στη φυλακή! 

'Ενρομη η γυναίκα αρχικά, προσπάθησε να ηρεμήσει και ψύχραιμα αντελήφθη ότι πρόκειται προφανώς για απάτη και μετέβη στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό και να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.

Όπως έχει γράψει με πολλά ρεπορτάζ το tempo24.gr, δεν είναι η πρώτη περίπτωση προσπάθειας εξαπάτησης με αυτή τη μέθοδο. Αντίστοιχα περιστατικά είχαν σημειωθεί από τις αρχές του έτχους και μάλιστα τότε είχαν προκύψει και συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν γίνει 20 παρόμοια τηλεφωνήματα τα οποία και εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. 

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ είχε εκδόσει ανακοίνωση σχετική, συστήνοντας ιδιαίτερη προσοχή κυρίως τους ηλικιωμένους. 

Διαβάστε επίσης