Πάτρα: Και τρίτο, βαρύ χτύπημα για τη Θύελλα - Πατέρας 12χρονου παίκτη ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος

μέσα σε μία εβδομάδα η πoδοσφαιρική οικογένεια πενθεί για τρίτη φορά

Το τρίτο, απανωτό χτύπημα δέχθηκε η Θύελλα Πατρών, καθώς ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, σήμερα το μεσημέρι στα Συχαινά, ήταν πατέρας ενός 12χρονου αγοριού που έπαιζε στο τμήμα "τζούνιορ" της Θύελλας Πατρών, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Θύελλας Πατρών, μέσα σε μία εβδομάδα χτυπήθηκε τρεις φορείς από τη μοίρα. Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Θύελλας Τάκης Θανόπουλος έχασε τον γιό του Νίκο 31 χρόνων από πνευμονικό οίδημα. Ο Νίκος ακολούθησε στο μακρύ ταξίδι τη σύζυγό του Πάολα που είχε φύγει πρόσφατα από τη ζωή. Δεν πέρασαν παρά λίγα 24ωρα, όταν η Θύελλα ντύθηκε και πάλι στα μαύρα για την μεγάλη απώλεια του 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα που υπέκυψε έπειτα από το βαρύτατο τραυματισμό του σε τροχαίο.

Το τρίτο χτύπημα ήρθε σήμερα το μεσημέρι.

Ο 42χρονος Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, πατέρας ενός μικρού αγοριού, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το μεσημέρι στο τροχαίο που έγινε στην οδό Μειλίχου στα Συχαινά.

Ο άτυχος άνδρας, όπως έγραψε το tempo24.gr, οδηγούσε το μηχανάκι που συγκρούστηκε με φορτηγό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην άνοδο του δρόμου λίγο μετά το Θεραπευτήριο "Ολύμπιον".

Αμέσως διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όμως δεν τα κατάφερε.

Ο άνδρας εργαζόταν στην εταιρία Ανακύκλωσης ως οδηγός.

Η νεκρώσιμος Ακολουθία για τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλo θα ψαλλεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, από τον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Άνω Συχαινών.

Διαβάστε επίσης