Στην Παιδιατρική του ΠΠΝΠ παραμένει το κοριτσάκι που είχε πέσει "θύμα" του αρρωστημένου μυαλού της Θείας της - Αύριο στον Ανακριτή η 37χρονη

ερευνάται σε ποιο ίδρυμα θα φιλοξενηθεί η μικρή

Παραμένει στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, η 8χρονη που είχε πέσει θύμα του αρρωστημένου μυαλού της Θείας της, η οποία όπως είχε γράψει το tempo24.gr, την βιντεοσκοπούσε ενώ την ανάγκαζε  να χαιδεύεται σε διάφορα σημεία του σώματός της. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται σε ποιο ίδρυμα θα φιλοξενηθεί η 8χρονη, ενώ αύριο Τρίτη η 37χρονη θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί. 

Όπως αποκάλυψε το tempo24.gr η γυναίκα κατηγορείται πως έβαζε την μόλις 8 χρονών ανιψιά της να χαιδεύεται σε διάφορα σημεία του σώματός της και την βιντεοσκοπούσε με το κινητό της τηλέφωνο.

Μάλιστα κατά τη σύλληψή της το υλικό εντοπίστηκε στο κινητό της το οποίο και κατασχέθηκε.

Η γυναίκα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, υποστηρίζει πως δεν θεώρησε πως έκανε κάτι κακό και πως το έκανε για πλάκα, και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε οτιδήποτε για να βλάψει την ανιψιά της την οποία και αγαπάει πολύ.

Η αποκάλυψη της είδησης έγινε όταν στην Αστυνομία, έφτασαν στοιχεία από κατοίκους της περιοχής που διέμενε η 37χρονη και η ανήλικη ανιψία της, που έκαναν σαφή αναφορά για την "περίεργη" συμπεριφορά της συλληφθείσας.

 

Διαβάστε επίσης