ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Πάτρα: "Έφυγαν" με διαφορά λίγους μήνες η Πάολα και ο Νίκος Θανόπουλος - Θρήνος για το χαμό του νεαρού ζευγαριού - Οι πρώτες εκτιμήσεις το θάνατο του 31χρονου

έχει "παγώσει" η τοπική κοινωνία

Σε παθολογικά αίτια φαίνεται να οφείλεται ο αιφνίδιος θάνατος του 31χρονου επιχειρηματία Νίκου Θανόπουλου, ο οποίος όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του από οικεία πρόσωπα της οικογένειας. 

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του γνωστού επιχειρηματία και γιου του Τάκη Θανόπυολου της "Λατομικής". ο 31χρονος είχε εργαστεί σήμερα στο Λατομείο και φαίνεται να μπήκε στο μπάνιο για να κάνει ένα χαλαρωτικό ντους. Η ώρα περνούσε και οι οικείοι του ανησύχησαν αφού δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Όταν τελικά μπήκαν στο μπάνιο "πάγωσαν". Ο άτυχος 31χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά. 

Τραγική ειρωνία. Πριν από δύο μήνες είχε χάσει τη σύζυγό του Πάολα Πολυγένη. Ο χαμός της, του είχε στοιχίσει πολύ. 

Μαζί είχαν αποκτήσει δυο παιδιά τεσσάρων και ενάμιση ετών. 

Η Πάολα Πολυγένη - Θανοπούλου(φωτο)έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών ενώ ετοιμαζόταν σε λίγες ημέρες να φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της. 

Τη άτυχη γυναίκα, οπως είχε γράψει το tempo24.gr εντόπισαν νεκρή στο σπίτι της μια νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσληφθεί για να φυλάει την κόρη της Ελίνα, ενάμισι έτους. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, Παναγιώτης, 4 ετών, βρισκόταν σε παιδικό σταθμό.

 

Διαβάστε επίσης