Πάτρα: Σε κατάσταση σοκ 20χρονη, έπεσε θύμα ληστείας την ώρα που έμπαινε σε πολυκατοικία - Την περίμενε στην είσοδο ο δράστης

συνεληφθη ο δραστης τα ξημερωματα επειτα απο εκτεταμένες αναζητησεις

Εφιάλτης παραμόνευε στις 4.10 τα ξημερώματα. Ένας  29χρονος επιτέθηκε σε 20χρονη, την ώρα που εκείνη έμπαινε σε πολυκατοικία επί της οδού Πατρέως και Κανακάρη. Ασκώντας σωματική βία, την πέταξε στην είσοδο, την έσυρε στο ισόγειο και της άρπαξε την τσάντα, η οποία περιείχε κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.

Η κοπέλα υπέστη ισχυρό σοκ. Μόλις κατάφερε να συνέλθει, ειδοποίησε την αστυνομία, δίδοντας τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Ξεκίνησαν αμέσως συντονισμένες έρευνες, που λίγη ώρα αργότερα απέδωσαν καρπούς. Ο δράστης στις 5.30  το πρωϊ συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr δεν είναι σεσημασμένος. Πρόκειται για  Έλληνα με μόνιμο τόπο κατοικίας  την Αθήνα. Ωστόσο, από την Αστυνομία διερευνάται αν  ενέχεται σε άλλες παρόμοια περιστατικά, δεδομένου ότι  στο παρελθόν  έχει καταγραφεί αντίστοιχο συμβάν σε πολυκατοικία της Πάτρας.