Τη μάχη της ζωής του δίνει ο Γιώργος Νταγιούκλας - Συγκλονίζει η μάνα του «Το παλικάρι μου παλεύει» - Μηνύματα δύναμης στο Facebook

Θετικά τα μηνύματα μέχρι τώρα

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, τον μεγαλύτερο αγώνα δίνει ο 17χρονος Γιώργος Νταγιούκλας ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη Παρασκευή στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα.

Τα μηνύματα μέχρι στιγμής των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου είναι θετικά για την πορεία της υγείας του ποδοσφαιριστή της Θύελλας Πατρών.

13139039_997246946989014_8401974311953548157_n.jpg

Όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες, οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το ένα αιμάτωμα που είχε στο κεφάλι, ενώ το δεύτερο και πιο σοβαρό αρχίζει και υποχωρεί! 

Αύριο ή την Τρίτη το αργότερα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν και να διαπιστώσουν έτσι αν υπάρχει άλλη ζημιά. 

12778785_958726067507769_458306831121047344_o.jpg

Βέβαια, ώρες αγωνίας περνούν η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του 17χρονου.

Η μητέρα του Γιώργου, μέσω facebook ζητά να ανάψουμε ένα κερί και να κάνουμε μια προσευχή για εκείνον.

» Η κατάσταση του Γιώργου παραμένει σταθερή….δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που ζω απ όλους εσάς…να ξέρετε μόλις μπαίνω μεσα του λέω οτι μου γράφετε του λέω ποιοι είναι έξω……θελω να μ ακούσει….δεν μπορεί να μην με ακούσει…,,όσοι θέλετε Κυριακή αύριο ανάψτε ενα κερί σε μια εκκλησία προσευχηθητε.,,,το παλικάρι μου παλεύει….γιατί ανήκει σε μια μεγάλη ομάδα….όλους εσάς…..που είστε μαζί του…..έγραψε χθες.

«Καλημέρα…..ας προσευχηθουμε…κ ας ανάψουμε ενα κερί ο καθένας..,,,»υπενθύμισε σήμερα.

Τα μηνύματα στο facebook

Έχεις δείξει ότι είσαι μαχητής στον αγωνιστικό χώρο δεν το βάζεις κάτω. Σίγουρα και τώρα δίνεις μια άλλη μάχη και είμαι σίγουρος ότι θα την κερδίσεις. Ο Θεός και Παναγία να είναι δίπλα σου. Εύχομαι να σηκωθείς γρήγορα και να βγεις νικητής γιατί είσαι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στο χώρο», έγραψε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ Χαράλαμπος Γαλαριώτης.

12316440_917521461628230_6382172356566707481_n.jpg

«Έξω από την πόρτα του νοσοκομείου χτες βράδυ να ψιθυρίζω βγες έξω Νταγιουκλα βγες έξω ρε ούτε ένα δάκρυ δεν κύλισε από εμένα και ο λόγος είναι ότι ο γιωργος θα γίνει καλά, πιστεύω σε εσένα ρε μεγάλε. Ας προσευχηθουμε όλοι για αυτό το παιδί γιατί όποιος τον γνωρίζει ξέρει ότι αυτό το παιδί είναι ένα παιδί διψασμένο για ζωή και ελευθερία και μόνο χαρές έχει προσφέρει». έγραψε στο facebook ο Λουκάς Αποστολόπουλος.

«Εκ μέρους της ομάδας Νίκη-Δαβουρλής εύχομαι στο Γιώργο καλή και γρήγορη ανάρρωση και κουράγιο στην οικογένειά του….Γιώργο είσαι δυνατός και θα τα καταφέρεις, είμαστε όλοι δίπλα σου και προσευχομαστε για το καλύτερο….!» σημείωσε ο Αντώνης Σαρρής.

ntag-2.jpg

«Εμείς για εσένα κι εσύ γιας εμάς αντράκο μου…(!)»,  έγραψε ο Νίκος Κόλιας.

«Γιώργαρε είμαστε όλοι δίπλα σου θα τα καταφέρεις», σημείωσε ο Γιάννης Παπαγεωργίου.

» Σήκω Γιώργο σήκω..Σήκω να τους δειξεις πως είναι να εισαι δυνατός πως ειναι να αντεχεις.. Δώστα ολα γι’αυτόν τον αγώνα η Παναγια μαζί σου Γιωργαρε.. Όλοι εδω είναι προσευχόμαστε για το καλυτερο σου!! Ξέρουν ολοι ποσό σκληρό καρύδι είσαι δεν μασας ο πιο δύσκολος αγώνας σου είναι αυτός τώρα.. βαλε γκολ στο τέρμα! Πιστεύουμε σε εσένα και στις αντοχτες σου!! Θα βγεις νικητής σε αυτον τον δύσκολο αγωνα..Δώσε ότι δίνεις και αλλού.. Μην τα παρατήσεις.. κουράγιο στην οικογένεια..!! Ο θεος να σε χει καλα..!!! Περαστικά», έγραψε η Δήμητρα Χαλκιοπούλου.

Διαβάστε επίσης