Σωματείο "Ιπποκράτης": Συμμετοχή στην απεργία

στις 17 απριλίου

Στην απεργία της 17ης Απριλίου συμμετέχει το σωματείο ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ και ανακοινώνει: 

To  τελευταίο διάστημα το ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ και κατ΄ επέκταση ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, βρίσκονται ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ με τα ΜΕΤΡΑ-ΣΦΑΓΕΙΟ που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για τα ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ μας ζητήματα, τα ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ και όχι μόνον.

         Μέτρα που δεν συνιστούν σε καμία των περιπτώσεων ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ούτε που ΣΩΖΟΥΝ την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, όπως αρέσκονται να λένε οι συγκυβερνώντες χωρίς καμία ΝΤΡΟΠΗ, αλλά μέτρα-δεσμεύσεις στα πλαίσια του τρίτου μνημονίου που ψήφισαν και στηρίζουν πιστά οι πάλαι ποτέ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, αυτοί που διαβεβαίωναν τον Ελληνικό λαό για άλλες λύσεις –άλλους δρόμους και άλλα πολλά.  Μέτρα φορολογικά όπου προωθούν νέες σημαντικές αυξήσεις σε άμεσους  και έμμεσους φόρους,  μέτρα που φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν περαιτέρω όλους τους πολίτες αυτής της χώρας.

     Απέναντι σ΄ αυτήν την συνεχιζόμενη κατάσταση, όπου η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ στα ΨΕΜΑΤΑ, ΤΣΑΚΙΖΕΙ ότι έχει απομείνει σε ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ κλπ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

               Και εμείς οι Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ

Που συνεχίζουμε να λειτουργούμε για τέταρτο μήνα χωρίς Διοικητή, χωρίς προϋπολογισμό, με απλήρωτες ακόμη τις περικομμένες Αργίες-Νύκτες του 2015, χωρίς καμία πληρωμή για τις Αργίες και τα Νυκτερινά του 2016 και με τεράστιες ελλείψεις σε Προσωπικό και Ιατρούς και το χειρότερο με αμφισβητούμενη την τύχη και την προοπτική της σημερινής υπόστασης του Νοσοκομείου.

                             ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον ΑΓΩΝΑ

                                          ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ

Να μην περάσει το προσχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για το Ασφαλιστικό, το προσχέδιο που επιφέρει:

Μειώσεις των κυρίων συντάξεων των σημερινών συνταξιούχων αλλά και των συναδέλφων που συνταξιοδοτούνται από την ψήφιση του Νομοσχεδίου.
Μείωση των Επικουρικών Συντάξεων.
Ενοποίηση των Ταμείων σε ένα υπερ-Ταμείο χωρίς τον απαιτούμενο σχεδιασμό που θα πολλαπλασιάσει τα σημερινά προβλήματα των Ταμείων και θα δημιουργήσει διοικητικό χάος και οικονομικό αδιέξοδο και βάζει τα θεμέλια για τη μετατροπή του αλληλέγγυου αναδιανεμητικού Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης σε ανταποδοτικό και μακροπρόθεσμα σε πλήρως κεφαλαιοποιητικό.

Επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωση του ΕΣΥ, της ΠΡΟΝΟΙΑΣ, του ΕΚΑΒ
Ένταξη στα ΒΑΕ

   Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

   Μπορούμε να ανατρέψουμε αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης,

        ΟΛΟΙ στην ΑΥΡΙΑΝΗ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ και στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ στις 10:30 πμ, μπροστά στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ.

                                            ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ     

   Να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα του τρίτου μνημονίου και το προσχέδιο της Συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ. για την Ασφάλιση και τα Φορολογικά.

Διαβάστε επίσης