Πάτρα: Στα Δικαστήρια ο Π. Παυλόπουλος για τα εγκαίνια της έκθεσης αρχαιοτήτων - Χαιρέτισε νωρίτερα τους διαδηλωτές που τον περίμεναν με πανό - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Νεότερη ενημέρωση

Έναν, έναν χαιρέτισε τους συνδικαλιστές μηχανικούς που τον περίμεναν με πανό, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης, ο Προκόπης Παυλόπουλος κατά την άφιξή του στα Δικαστήρια. Ακολούθως ο κ. Παυλόπουλος κατευθύνθηκε προς την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου όπου εκεί τον υποδέχθηκαν τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου, οι οποίοι οδήγησαν τον ΠτΔ στην αίθουσα που θα γίνουν τα εγκαίνια για την έκθεση αρχαιοτήτων.  

---

Νεότερη ενημέρωση: 

"Παρών" στην εκδήλωση του Δικαστικού Μεγάρου, ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη. 

---

Από στιγμή σε στιγμή καταφθάνει στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος θα παραστεί στην ειδική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών για την ολοκλήρωση των εργασιών και την έκθεση αρχαιοτήτων.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά, ενώ σε ... ετοιμότητα βρίσκονται και διαδηλωτές που έχουν πάρει τη θέση τους απέναντι από το Μέγαρο και προγραμματίζουν να σηκώσουν πανό την ώρα της άφιξης του ΠτΔ. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα μετά τα εγκαίνια, θα ακολουθήσει υναυλία κλασσικής Μουσικής από την Ορχήστρα Μουσικού Συνόλου Πατρών. 

Τα εκθέματα, πρόκειται για αντίγραφα αλλά και πρωτότυπες δημιουργίες  του νέου Αρχαιολογικού Μουσείο της Πάτρας, τα οποία πλέον θα «στολίζουν» τα Δικαστήρια.

Διαβάστε επίσης