"Σατανικό" ζευγάρι εξαπάτησε Πατρινό - Τους έδωσε 2.500 ευρώ για να ενταχθεί στο "Νόμο Κατσέλη" και εκείνοι τον εκβίαζαν για...

Συνελήφθησαν από την Ασφάλεια της Πάτρας

Με την "υπόσχεση" της διευκόλυνσης των διαδικασιών ένταξης του στο Νόμο Κατσέλη, μέσω διατραπεζικού συστήματος προσέγγισε ζευγάρι, Πατρινό ο οποίος υπό την σκιά της θηλιάς των χρεών που τον έχουν "πνίξει", δέχθηκε την βοήθεια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, αρχικά το ανδρόγυνο ζήτησε από το θύμα το ποσό των 2.500 ευρώ. Ο ανυποψιάστος Πατρινός έδωσε τα χρήματα...Ο καιρός όμως περνούσε και δεν είχε καμία ενημέρωση σχετικά με την τακτοποίηση της υπόθεση του. 

Σε επικοινωνία που είχε με τους "επαγγελματίες" του είδους ενημερώθηκε, πως όχι μονο η περίπτωση του δεν μπορεί να υπαχθεί στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αλλά και πως θα έπρεπε να τους καταβάλλει επιπλέον 1000 ευρώ για να του επιστρέψουν το φάκελο με τα δικαιολογητικά...!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, άνδρες της οποίας μετά από συντονισμένη επιχείρηση πέρασαν "βραχιολάκια" τους εκβιαστές.

 

 

Διαβάστε επίσης