Αχαΐα: Ποιά ήταν τα κίνητρα των κουκουλοφόρων που χτύπησαν ιδιοκτήτη καφέ στην Καλόγρια-"Σοβαρή η υπόθεση" για την Αστυνομία-Ποιοι βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα

το βραδυ της πεμπτης

Ένα πολύ περίεργο και ταυτόχρονα σοβαρό περιστατικό, ερευνά από τη νύχτα της Πάμπτης η Αστυνομία. 

Όπως πληροφρείται το tempo24.gr σε κατάστημα καφέ κοντά στην παραλία της Καλογριάς μπήκε μία ομάδα ανδρών που φορούσαν στα πρόσωπά τους μαντήλια και ο ένας από αυτούς επιτέθηκε λεκτικά και κτύπησε με ρόπαλο τον ιδιοκτήτη.

Εκείνη την ώρα στο κατάστημα δεν υπήρχαν θαμώνες, ενώ ο ιδιοκτήτης, θύμα της επίθεσης βρισκόταν εκεί μεζί με μία γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι σύντροφός του και ένα ακόμη άτομο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24.gr ο άνδρας δέχθηκε απρόκλητη επίθεση, χωρίς όπως δήλωσε μετά τα γνωρίσει κάποιον από την ομάδα, και χωρίς να ξέρει ούτε το πρόσωπο που τον χτύπησε.

Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24.gr αναφέρουν οτι η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για αυτό το περιστατικό, αποκλείοντας ωστόσο τα κίνητρα της ομάδας των επιτιθέμενων να είναι πολιτικά. Αστυνομικοί ωστόσο θεωρούν οτι δεν αποκλείεται να πρόκειται για "σοβαρή υπόθεση με εξαιρετικό ενδιαφέρον" και γι' αυτό τόσο οι έρευνες όσο και οι αναχητήσεις των δραστών γίνονται προσεκτικά.

Τους επτά συνολικά άνδρες αναζητά η αστυνομία, καθώς όπως καταγγέλθηκε, εισέβαλαν σε καφετέρια 45χρονου στην περιοχή της Καλόγριας.
Οπως προαναφέρθηκε επιτέθηκαν λεκτικά στον ιδιοκτήτη, ένας τον χτύπησε με ξύλινο ρόπαλο, ενώ άναψαν κι ένα καπνογόνο.
Το συμβάν κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος. Οι δράστες αναζητούνται και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για φθορά ξένης περιουσίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή κατά συναυτουργία.
 

Διαβάστε επίσης